mac140 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Czy ktoś z zespołu simrail mógłby opublikować listę dostępnych obecnie pisterunków w trybie dyżurnego oraz jakie są wymagania aby odblokować dostęp do każdego z nich? Oraz jakie posterunki są planowane do dodania w najbliższej przyszłości i z jakimi wymaganiami? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Lista pokrywa się z tą dostępna w temacie z linkami do EDR Wymagane poziomy wkleję jutro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belkowskiv2 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 @uetam a są w planach posterunki w warszawie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weird flex but okay Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się tutaj, w planach jest udostępnienie wszystkich nastawni w tempie jedna co dwa tygodnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcikowy Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 No to jeszcze przed nami jakieś 92 tygodnie nowości... 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 W dniu 15.01.2023 o 01:01, uetam napisał(a): Wymagane poziomy wkleję jutro. Czy są już gdzieś wklejone, a ja po prostu nie zauważyłem? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Wolf Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Podepnę się do wątku, żeby nie zakładać nowego. Nie mogę obsługiwać niektórych nastawni, mam na nich kłódkę i liczbę wyrażoną w godzinach (?) Są to godziny stażu, który muszę odbyć ogólnie w grze (dowolnie maszynista czy DR) czy tylko jako DR na innych, prostszych nastawniach? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rtur PL-UK Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 3 minuty temu, Mr.Wolf napisał(a): Podepnę się do wątku, żeby nie zakładać nowego. Nie mogę obsługiwać niektórych nastawni, mam na nich kłódkę i liczbę wyrażoną w godzinach (?) Są to godziny stażu, który muszę odbyć ogólnie w grze (dowolnie maszynista czy DR) czy tylko jako DR na innych, prostszych nastawniach? 🙂 Musisz odbyć staż, popykaj na mniejszych nastawniach wypracujesz ten czas który potrzebujesz i wtedy odblokujesz te bardziej wymagające. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts