rspk00 Posted October 4 Posted October 4 Witam Nie wiem czy ktoś już proponował to rozwiązanie ale dobre dla oka byłoby dodanie w nocy czerwonych migających lampek na turbinach wiatrowych żeby były bardziej widoczne. W nocy są praktycznie niezauważalne. 1
k.fornal24 Posted Friday at 05:38 PM Posted Friday at 05:38 PM Dobry pomysł. Zapewne nie wymagający zbyt dużego wysiłku. Aczkolwiek nie widzę dużej szansy na spełnienie. Rok temu pisałem o polach kukurydzy w scenerii zimowej. Wystarczyłoby usunąć teksturę kukurydzy. Ale nie! Stworzono teksturę kukurydzy przysypanej śniegiem xddd
bart_dem Posted Friday at 11:31 PM Posted Friday at 11:31 PM Taaaaaaaaak! Wymyślajcie dodatkowe efekty graficzne, a optymalizacja leży i kwiczy. 1
Zgredd Posted yesterday at 01:01 AM Posted yesterday at 01:01 AM Fajnie, że powstają kolejne DLC. Ale core gry i kontakt z klientami leży i kwiczy. Zero konkretnych poprawek, zero usprawnień, zero reakcji. Jak można wydać update, w którym zaafiszowane funkcje na dzień dobry nie działają? Zniechęca to do kupowania dalszych DLC naprawdę. 1
k.fornal24 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 6 godzin temu, bart_dem napisał(a): Taaaaaaaaak! Wymyślajcie dodatkowe efekty graficzne, a optymalizacja leży i kwiczy. Taa, POTĘŻNE efekty graficzne. Wzmocnienie świateł wiatraków (których jest na mapie chyba mniej niż 10) i brak kukurydzy w scenerii zimowej.
bart_dem Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) @k.fornal24 Doskonale wiesz, że optymalizacja w tej grze jest po prostu słaba i wcale nie mam pewności czy dodanie kilku światełek lub zastąpienie kukurydzy czymś innym niczego nie zepsuje. Sam pisałeś w innym temacie, że ostatnio zniknął Ci pociąg i zostałeś sam na torach, obserwowałeś to wcześniej? Ja na przestrzeni kilku tygodni również miałem kilka takich przypadków, dokładnie tak jak to opisałeś. Albo wchodząc na nastawnię, zanim dojdę do pulpitu gra potrafi się zwiesić na amen. Wcześniej takich przygód nigdy nie miałem. Ogólnie mam wrażenie, że co aktualizacja to jest gorzej jeśli chodzi o wydajność i byle pierdoła potrafi dużo zepsuć, a w temacie optymalizacji nie robi się niestety nic. Edited 18 hours ago by bart_dem 1
Dyspozytor Liniowy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Podstawka gry dalej nie wyszła Ze wczesnego dostępu.
Recommended Posts