Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Nie wiem czy ktoś już proponował to rozwiązanie ale dobre dla oka byłoby dodanie w nocy czerwonych migających lampek na turbinach wiatrowych żeby były bardziej widoczne.

W nocy są praktycznie niezauważalne.

• I agree 1
Posted

Dobry pomysł. Zapewne nie wymagający zbyt dużego wysiłku. Aczkolwiek nie widzę dużej szansy na spełnienie. Rok temu pisałem o polach kukurydzy w scenerii zimowej. Wystarczyłoby usunąć teksturę kukurydzy. Ale nie! Stworzono teksturę kukurydzy przysypanej śniegiem xddd

Posted

Fajnie, że powstają kolejne DLC. Ale core gry i kontakt z klientami leży i kwiczy. Zero konkretnych poprawek, zero usprawnień, zero reakcji. Jak można wydać update, w którym zaafiszowane funkcje na dzień dobry nie działają? Zniechęca to do kupowania dalszych DLC naprawdę. 

• I agree 1
Posted
6 godzin temu, bart_dem napisał(a):

Taaaaaaaaak! Wymyślajcie dodatkowe efekty graficzne, a optymalizacja leży i kwiczy.

Taa, POTĘŻNE efekty graficzne. Wzmocnienie świateł wiatraków (których jest na mapie chyba mniej niż 10) i brak kukurydzy w scenerii zimowej.

Posted (edited)

@k.fornal24 Doskonale wiesz, że optymalizacja w tej grze jest po prostu słaba i wcale nie mam pewności czy dodanie kilku światełek lub zastąpienie kukurydzy czymś innym niczego nie zepsuje. Sam pisałeś w innym temacie, że ostatnio zniknął Ci pociąg i zostałeś sam na torach, obserwowałeś to wcześniej? Ja na przestrzeni kilku tygodni również miałem kilka takich przypadków, dokładnie tak jak to opisałeś. Albo wchodząc na nastawnię, zanim dojdę do pulpitu gra potrafi się zwiesić na amen. Wcześniej takich przygód nigdy nie miałem. Ogólnie mam wrażenie, że co aktualizacja to jest gorzej jeśli chodzi o wydajność i byle pierdoła potrafi dużo zepsuć, a w temacie optymalizacji nie robi się niestety nic.

Edited by bart_dem
  • I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy