Jump to content

Recommended Posts

Posted

Denerwowało mnie olewanie nas graczy konsolowych przez Simrail SA. Skontaktowałem się mailowo z Play Way z którego konta gra została wydana na konsoli Xbox. Jak się okazało Play Way jest akcjonariuszem Simrail. Simrail SA. powierzyło innej firmie zrobienie wersji konsolowej i jak stwierdzili (PW) ta firma która miała zrobić wersje konsolową jeśli chodzi o ten symulator nie robi NIC.

• Like 1
  • Sad 1
Posted

Dodam jeszcze jedno,  za obecny stan rzeczy obwiniani jesteśmy MY gracze.  Ponieważ SIMRAIL SA. uznało że symulator który został wydany z błędami nawet uniemożliwiającymi dokończenie scenariusza jest źle przez nas oceniany w Xbox store. Wspaniałe podejście SIMRAIL SA.👏🏻👏🏻👏🏻

Posted
W dniu 13.09.2026 o 20:21, Krzysztof Bąk napisał(a):

Dodam jeszcze jedno,  za obecny stan rzeczy obwiniani jesteśmy MY gracze.  Ponieważ SIMRAIL SA. uznało że symulator który został wydany z błędami nawet uniemożliwiającymi dokończenie scenariusza jest źle przez nas oceniany w Xbox store. Wspaniałe podejście SIMRAIL SA.👏🏻👏🏻👏🏻

Akurat gram na PC, ale! Trochę prywaty. Czasami żona ogląda jakieś tam seriale na komputerze. Więc uznałem - mam pada, mam telewizor jako drugi monitor komputera. Więc sobie zagram na telewizorze w Simraila! I tu się zaczyna problem. Czy tak jak na PC zmiana przypisania klawiszy to jakiś koszmar? Czy na przykład jadąc EP07 nie możesz dać bocznikowania na padzie?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy