Janbo Posted September 7 Posted September 7 Sędziszów - Kraków SKA2 - Wieczny S1 przed Krakowem Głównym Już z 15 minut czekam aż zmieni się sygnał i nic. robiłem zewy na różnych kanałach, wczytywalem zapis, nic nie pomoglo. Przed tym dyżurny powiedział, że musimy zaczekać aż inny pociąg odjedzie, a chwile potem ten pociąg zgłosił gotowość do odjazdu i nastąpiła cisza. W załącznikach przesyłam zdjęcie semafora i logi. SimRail_log_2026-09-07_17-56-34.txt
Janbo Posted September 8 Author Posted September 8 19 hours ago, Eridor said: Dzisiaj zostało poprawione U mnie problem jest w scenariuszu w drugą stronę, przy innym semaforze
SIMRAIL Team Eridor Posted September 8 SIMRAIL Team Posted September 8 Tak, wiem i o tym piszę - ot zgłoszenie poszło do tematu z innym scenariuszem 1
zbyszek.1961 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potwierdzam błąd próbowałem dwa razy i jest to samo zapowiedź "Poczekamy chwilę pod wjazdem wyjeżdża pociąg w kierunku Mydlnik" i nic się nie dzieje cały czas stop przed wjazdem do Krakowa. SimRail_log_2026-09-23_19-20-59.txt
Recommended Posts