1394 Posted Saturday at 02:36 PM Posted Saturday at 02:36 PM Stacja Łęczyca nie zalicza się do osiągnięcia pomimo kilkukrotnego przejazdu przez nią. Dodatkowo w osiągnięciu powinny raczej widnieć również mniejsze przystanki osobowe, tak jak ma to miejsce w innych podobnych osiągnięciach tej serii.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Sunday at 07:57 AM SIMRAIL Team Posted Sunday at 07:57 AM Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4412 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4412
SIMRAIL Team kojonek2 Posted Tuesday at 04:08 PM SIMRAIL Team Posted Tuesday at 04:08 PM Will be fixed in next version 2
SowA Posted Tuesday at 10:27 PM Posted Tuesday at 10:27 PM Dzień dobry ,nie wiem czym nowy temat zakładać , z góry przepraszam Chodzi mi jeszcze o Stacje Łęczyca u mnie też nie zaliczyło ale też zaliczyło tylko jeden raz, pomimo że kilkukrotnego przejazdu przez nią chodzi mi osiągniecie Prędkość Spacerowa - przejedź 20 razy odcinek Kutno - Łęczyca
Dexter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Przez błąd w Łęczycy nie można zaliczyć osiągnięc: Odkrywca Łódź Północna, Diabeł Boruta i Prędkość spacerowa. Próbowałem każdym torem i nic.
Matys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 godziny temu, Dexter napisał(a): Przez błąd w Łęczycy nie można zaliczyć osiągnięc: Odkrywca Łódź Północna, Diabeł Boruta i Prędkość spacerowa. Próbowałem każdym torem i nic. Diabeł Boruta zaliczony przez przejechanie jednego ze scenariuszy. Ustawiona jesień, burzowo, pendolino, start o drugiej w nocy. Odnośnie prędkości spacerowej to mam pełną trasę Kutno-Łęczyca tylko 1 na 20. EDYCJA: Jednak nie nalicza większej ilości. KONIEC. Nie próbowałem więcej gdyż ten odcinek na ten moment jest za "nudny". Wole dyżurki zaliczyć, zwłaszcza że przy wprowadzeniu nowych osiągnięć DLC Łódzki Węzeł Kolejowy nie pamięta już spędzonego czasu. Edited 4 hours ago by Matys 1
Recommended Posts