Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stacja Łęczyca nie zalicza się do osiągnięcia pomimo kilkukrotnego przejazdu przez nią. Dodatkowo w osiągnięciu powinny raczej widnieć również mniejsze przystanki osobowe, tak jak ma to miejsce w innych podobnych osiągnięciach tej serii.
image.png.01d84068206ca62e99e353e6fa514cd1.png

Posted

Dzień dobry ,nie wiem czym nowy temat zakładać , z góry przepraszam 

Chodzi mi jeszcze o Stacje Łęczyca u mnie też nie zaliczyło ale też zaliczyło tylko jeden raz, pomimo że kilkukrotnego przejazdu przez nią

chodzi mi osiągniecie  Prędkość Spacerowa - przejedź 20 razy odcinek Kutno - Łęczyca

Posted

Przez błąd w Łęczycy nie można zaliczyć osiągnięc: Odkrywca Łódź Północna, Diabeł Boruta i Prędkość spacerowa. Próbowałem każdym torem i nic.

Posted (edited)
3 godziny temu, Dexter napisał(a):

Przez błąd w Łęczycy nie można zaliczyć osiągnięc: Odkrywca Łódź Północna, Diabeł Boruta i Prędkość spacerowa. Próbowałem każdym torem i nic.

Diabeł Boruta zaliczony przez przejechanie jednego ze scenariuszy. Ustawiona jesień, burzowo, pendolino, start o drugiej w nocy.

Odnośnie prędkości spacerowej to mam pełną trasę Kutno-Łęczyca tylko 1 na 20. EDYCJA: Jednak nie nalicza większej ilości. KONIEC. Nie próbowałem więcej gdyż ten odcinek na ten moment jest za "nudny". Wole dyżurki zaliczyć, zwłaszcza że przy wprowadzeniu nowych osiągnięć DLC Łódzki Węzeł Kolejowy nie pamięta już spędzonego czasu.

Edited by Matys
  • I disagree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy