Obwarzanek Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minuty temu, Arkadio40 napisał(a): To odinstaluj grę i problem się sam rozwiążę skoro przeszkadza Ci to {przelot podany"; "samych zielonych"; "dzięki za Rp1} Dzień dobry, pozwole sobie poruszyć temat. Usunięcie voice chat nie rozwiąże problemu ludzi, którzy nie maja znajomych do rozmowy. Zmiana systemowa program znajomy +. Moja wypowiedz jest podobnie absurdalna jak wasze lecz zawiera wiecej sensu. 2 1
Dyspozytor Liniowy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 minut temu, Sacré bleu napisał(a): Absolutnie mi nie przeszkadza komunikacja, ale ta potrzebna ... poprostu uszy puchną od tego "przelot podany"; "samych zielonych"; "dzięki za Rp1" itp. Jasna sprawa, ze nikt vc nie usunie bo komunikacja to podstawa, aale nie taka jak w tym symulatorze, dla przykładu np w TD2 masz tylko czat pisany, jakoś syfu nie ma na pisanym bo nikomu się nie chce głupot wypisywać, za to w simrail kłapać gębą i szukać atencji to już prosze bardzo 🙂 Temat trochę pół żartem, miał wywołać dyskusję bo wiadomo, że nikt vc nie usunie z gry. Porównanie td2 i Simreila to bardzo kontrowersyjny temat najlepiej omijać takie tematy . 1
Sacré bleu Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 8 minut temu, Arkadio40 napisał(a): To odinstaluj grę i problem się sam rozwiążę skoro przeszkadza Ci to {przelot podany"; "samych zielonych"; "dzięki za Rp1} Problem z czytaniem? Wyciszona komunikacja i problem rozwiązany! 1
Obwarzanek Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minutę temu, Sacré bleu napisał(a): Problem z czytaniem? Wyciszona komunikacja i problem rozwiązany! No to po co ten caly wątek, jak kazdy moze sobie wyciszyc voice? 1 1
Sacré bleu Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Teraz, Obwarzanek napisał(a): No to po co ten caly wątek, jak kazdy moze sobie wyciszyc voice? To była odpowiedź na propozycję bym odinstalował grę, wolę wyciszyćkomunikację i grać dalej, bo gra sama w sobie jest świetna. 1 1
Buła Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 godzin temu, Matys napisał(a): Od razu HUD usunąć. Myszkę i klawiaturę także. Jak już się "bawimy" to na całego. Hud mi nie potrzebny bo gram bez niego 💁♂️. Druga sprawa to taką ze no sory jak jade przykład: od góry włodowskiej do zawiercia i wołam na voice chacie te zawiercie i wołam a ten mi coś pisze na czacie zamiast odpowiedzieć przez radio a no niestety hud wyłączony i nie widze 💁♂️. Jak sie voice chat nie podoba to na single krotko i na temat 😝
DriverPl Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago To F1 F2 shift+F2 ctrl+F2 F4. Chat zostaje. Reszty nie ma. Jak się chat tekstowy nie podoba to na single krótko i na temat 1 1
Sacré bleu Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Ile razy mozna powtarzać? Krótko: Na single nie ma trybu dyżurnego ruchu!!! Edited 5 hours ago by Sacré bleu 1
Matys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 29 minut temu, Buła napisał(a): Hud mi nie potrzebny bo gram bez niego 💁♂️. Druga sprawa to taką ze no sory jak jade przykład: od góry włodowskiej do zawiercia i wołam na voice chacie te zawiercie i wołam a ten mi coś pisze na czacie zamiast odpowiedzieć przez radio a no niestety hud wyłączony i nie widze 💁♂️. Jak sie voice chat nie podoba to na single krotko i na temat 😝 Pozostaje tylko czekać na powstanie tego mistycznego serwera "PRO" 🙂 1
Matys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jeszcze takie pytanie na poważnie. Czy jeżeli mijam inny skład lub przejeżdżam obok dyżurki na której siedzi żywa osoba i daję sygnał RP1 aby kulturalnie pozdrowić to znaczy, że nie mam przyjaciół? Gdzie mam przyjaciół znaleźć? W sklepie z przyjaciółmi? Od czytania forum można raka dostać. 1
bart_dem Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Proponuję zlikwidować możliwość podawania sygnału RP1. 1 1
Recommended Posts