Tramwajo_Man Posted Monday at 09:30 PM Posted Monday at 09:30 PM Witam, mam problem z osiągnięciem. Otóż jak jestem na peronie 5 w Katowicach to nie wbija mi tego osiągnięcia (przeszedłem cały peron) i pomimo wielu prób nie odblokowało sie. Z góry dziękuję za jakieś info.
Bulbulator Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago u mnie było podobnie, musiałem obiec całą stację dookoła i dopiero w którymś z podziemnych tuneli dla samochodów - zaliczyło osiągnięcie.
lewnemejski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) On 3/23/2026 at 10:30 PM, Tramwajo_Man said: Witam, mam problem z osiągnięciem. Otóż jak jestem na peronie 5 w Katowicach to nie wbija mi tego osiągnięcia (przeszedłem cały peron) i pomimo wielu prób nie odblokowało sie. Z góry dziękuję za jakieś info. Dodam tylko, że usunięcie pliku wspomnianego w zalinkowanym wpisie, zresetuje postęp wszystkich osiągnięć, których nie masz zdobytych jeszcze Edited 3 hours ago by lewnemejski
lewnemejski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Tramwajo_Man said: Usunąłem ten plik biegałem po peronie i nic. Ja zdobyłem to osiągnięcie grając scenariusz TLK Katowice-Kraków. Tam startujesz poza lokomotywą i można się przebiec do peronu 5, bo jest blisko.
Tramwajo_Man Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) 33 minuty temu, lewnemejski napisał(a): Ja zdobyłem to osiągnięcie grając scenariusz TLK Katowice-Kraków. Tam startujesz poza lokomotywą i można się przebiec do peronu 5, bo jest blisko. Też grałem na tym scenariuszu i chodzę po peronie i nic... Edited 59 minutes ago by Tramwajo_Man
Recommended Posts