D4rKWolF07 Posted March 14 Posted March 14 (edited) Zastanawiam się czy nie lepiej aby AP0 Dobroń i AP0 Kolumna byłą sterowana ręcznie zamiast automatycznie bo czasami tam potrafi się korek zrobić. Edited March 14 by D4rKWolF07 2
lewnemejski Posted March 14 Posted March 14 1 hour ago, D4rKWolF07 said: Zastanawiam się czy nie lepiej aby AP0 Dobroń i AP0 Kolumna byłą sterowana ręcznie zamiast automatycznie bo czasami tam potrafi się korek zrobić. To wtedy już nie będą APO a po prostu PO. Problem z APO na nowym DLC wynika z tego, że część z nich jest uzależniona od przejazdu kolejowo-drogowego, a że przejazdy nie działają do końca prawidłowo, to w konsekwencji APO się psują czasem. Ja jestem za tym, żeby jednak to naprawić, a nie korzystać z tymczasowych rozwiązań. 1 1
Masterczulki Posted March 15 Posted March 15 21 godzin temu, D4rKWolF07 napisał(a): Ciekawe czy to naprawią. Naprawią, nie trzeba im co roku przypominać 🤣 3 1
D4rKWolF07 Posted March 15 Author Posted March 15 (edited) 2 minuty temu, Masterczulki napisał(a): Naprawią, nie trzeba im co roku przypominać 🤣 Ja akurat cały czas im nie przypominam o tym i nawet na forum nie było o tym posta. Edited March 15 by D4rKWolF07
Recommended Posts