Zgredd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 20 godzin temu, bart_dem napisał(a): Jest od dawna Sprawiłeś, że mój dzień stał się lepszy. Ile razy klikałem w te drzwi i było zajęte 😄 Edited 4 hours ago by Zgredd
Gosposia Hela Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago No można przesunąć albo głowę , kręgosłup czy inną część ciała i potem włączać wycieraczki albo mieć poprawione pole wyboru i od razu je włączyć .
Zgredd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Taki mały smaczek, który pewnie nie jest trudny do zaimplementowania, - możnaby dodać rozgrzewającą się kuchenkę - czerwoną teksturę 😉 1
broniewskijarek Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A czemu zlikwidowano możliwość przechodzenia na jazdę bezoporową od razu na pozycję przy pomocy kombinacji 'shift ' i '+" na klawiaturze numerycznej i odwrotnie - schodzenie do 0 przy pomocy klawiszy 'shift' i '-' na klawiaturze numerycznej?
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted 4 hours ago SIMRAIL Team Posted 4 hours ago Nie zlikwidowano - u mnie działa.
broniewskijarek Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minut temu, Królik Uszasty napisał(a): Nie zlikwidowano - u mnie działa. U mnie nie działa. Działało na elfie, traxxie, eu07, ep08, et22, ed250, dragonie - nie działa na żadnej. No i?
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted 2 hours ago SIMRAIL Team Posted 2 hours ago Godzinę temu, broniewskijarek napisał(a): U mnie nie działa. Działało na elfie, traxxie, eu07, ep08, et22, ed250, dragonie - nie działa na żadnej. No i? No i jedyne co w tym momencie mogę jeszcze zapytać, to czy używasz lewego Shifta? 2
broniewskijarek Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 1 godzinę temu, Królik Uszasty napisał(a): No i jedyne co w tym momencie mogę jeszcze zapytać, to czy używasz lewego Shifta? Ani prawy, ani lewy nie działają.
Recommended Posts