mateusz424 Posted April 9 Posted April 9 (edited) W najnowszej wersji (1.6.7) coś się zepsuło przy wyprowadzaniu składu dla kolegi z szopy. Po ruszeniu, wyjechaniu na tor 202 wolny i zmianie kabiny - nie podaje mi się sygnał manewrowy Ms2 na tor 23c zajęty: SimRail_log_2026-04-09_18-55-53.txt Wcześniej, w poprzednich wersjach było OK. Edited April 9 by mateusz424
Masterczulki Posted April 9 Posted April 9 Generalnie od aktualizacji 1.6.7 wysypuje się VD we wszystkich scenariuszach od patwrobla.
patwrobel Posted April 9 Author Posted April 9 (edited) Nowa wersja 1.6.8 (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z) -dopasowanie do poprawek gry SimRail -poprawka w Łódź Widzew (wjazd na tor 7) -zwiększenie prędkości do 120km/h EIP podczas wyprzedzania DZ-ŁC Jednak były zmiany w silniku SimRail podczas ostatniej łatki: VDReponseCode zmiana na VDResponseCode, niby drobne a jednak przestało działać Edited April 9 by patwrobel 1
Masterczulki Posted April 9 Posted April 9 29 minut temu, patwrobel napisał(a): Jednak były zmiany w silniku SimRail podczas ostatniej łatki: VDReponseCode zmiana na VDResponseCode, niby drobne a jednak przestało działać Nie wierzę, że tak istotnej zmiany nie dali w changelogu 😅 1
patwrobel Posted April 9 Author Posted April 9 Dlatego mam główne pliki LUA od gry we własnej kontroli wersji - wówczas łatwiej mi wyłapać zmiany w silniku 🙂 1
eSPeIKaE Posted April 9 Posted April 9 (edited) 30 minut temu, Masterczulki napisał(a): Nie wierzę, że tak istotnej zmiany nie dali w changelogu 😅 A widziałem, że pytałeś o to na Discord to odpisali, że nic się nie zmieniło. Czy ktoś to w ogóle kontroluje? 😂 Edited April 9 by eSPeIKaE 1
patwrobel Posted April 14 Author Posted April 14 Nowa wersja 1.6.13 (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z) -poprawka wywołania Łódź Dąbrowa -poprawiona prędkość rozkładowa osobowych na 160km/h -poprawka w Rogowie jak jedzie przed nami EX do Giżycka
pawelzet Posted April 19 Posted April 19 Świetny scenariusz. Gratulacje! Gdybym sam nie grał poprzez geforce now to pewnie bym zaczął tworzyć swoje, obecnie niestety nie mam jak testować. Czy jest w planach stworzenie opcjonalnego powrotu do Łodzi dla Interregio i ŁKA?
patwrobel Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Dzięki, może kiedyś zrobię - nie mam sprecyzowanych planów na razie.
Recommended Posts