mateusz424 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) W najnowszej wersji (1.6.7) coś się zepsuło przy wyprowadzaniu składu dla kolegi z szopy. Po ruszeniu, wyjechaniu na tor 202 wolny i zmianie kabiny - nie podaje mi się sygnał manewrowy Ms2 na tor 23c zajęty: SimRail_log_2026-04-09_18-55-53.txt Wcześniej, w poprzednich wersjach było OK. Edited 10 hours ago by mateusz424
Masterczulki Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Generalnie od aktualizacji 1.6.7 wysypuje się VD we wszystkich scenariuszach od patwrobla.
patwrobel Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago (edited) Nowa wersja 1.6.8 (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z) -dopasowanie do poprawek gry SimRail -poprawka w Łódź Widzew (wjazd na tor 7) -zwiększenie prędkości do 120km/h EIP podczas wyprzedzania DZ-ŁC Jednak były zmiany w silniku SimRail podczas ostatniej łatki: VDReponseCode zmiana na VDResponseCode, niby drobne a jednak przestało działać Edited 9 hours ago by patwrobel 1
Masterczulki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 29 minut temu, patwrobel napisał(a): Jednak były zmiany w silniku SimRail podczas ostatniej łatki: VDReponseCode zmiana na VDResponseCode, niby drobne a jednak przestało działać Nie wierzę, że tak istotnej zmiany nie dali w changelogu 😅 1
patwrobel Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Dlatego mam główne pliki LUA od gry we własnej kontroli wersji - wówczas łatwiej mi wyłapać zmiany w silniku 🙂 1
eSPeIKaE Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 30 minut temu, Masterczulki napisał(a): Nie wierzę, że tak istotnej zmiany nie dali w changelogu 😅 A widziałem, że pytałeś o to na Discord to odpisali, że nic się nie zmieniło. Czy ktoś to w ogóle kontroluje? 😂 Edited 8 hours ago by eSPeIKaE
Recommended Posts