mateusz424 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) W najnowszej wersji (1.6.7) coś się zepsuło przy wyprowadzaniu składu dla kolegi z szopy. Po ruszeniu, wyjechaniu na tor 202 wolny i zmianie kabiny - nie podaje mi się sygnał manewrowy Ms2 na tor 23c zajęty: SimRail_log_2026-04-09_18-55-53.txt Wcześniej, w poprzednich wersjach było OK. Edited 3 hours ago by mateusz424
Masterczulki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Generalnie od aktualizacji 1.6.7 wysypuje się VD we wszystkich scenariuszach od patwrobla.
patwrobel Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) Nowa wersja 1.6.8 (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z) -dopasowanie do poprawek gry SimRail -poprawka w Łódź Widzew (wjazd na tor 7) -zwiększenie prędkości do 120km/h EIP podczas wyprzedzania DZ-ŁC Jednak były zmiany w silniku SimRail podczas ostatniej łatki: VDReponseCode zmiana na VDResponseCode, niby drobne a jednak przestało działać Edited 2 hours ago by patwrobel 1
Masterczulki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minut temu, patwrobel napisał(a): Jednak były zmiany w silniku SimRail podczas ostatniej łatki: VDReponseCode zmiana na VDResponseCode, niby drobne a jednak przestało działać Nie wierzę, że tak istotnej zmiany nie dali w changelogu 😅 1
patwrobel Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Dlatego mam główne pliki LUA od gry we własnej kontroli wersji - wówczas łatwiej mi wyłapać zmiany w silniku 🙂 1
eSPeIKaE Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 30 minut temu, Masterczulki napisał(a): Nie wierzę, że tak istotnej zmiany nie dali w changelogu 😅 A widziałem, że pytałeś o to na Discord to odpisali, że nic się nie zmieniło. Czy ktoś to w ogóle kontroluje? 😂 Edited 1 hour ago by eSPeIKaE
Recommended Posts