lewnemejski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Dominik Walicki said: Nie mam wykupionego abonamentu z xboxa, wiec tam nie mogę zajrzeć. Jest tam także nastawnia kostkowa? Tak, tu masz listę wszystkich nastawni w grze: https://wiki.simrail.eu/en/Stations/Poland/Overview
misiek_131415 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 57 minut temu, Dominik Walicki napisał(a): Nie mam wykupionego abonamentu z xboxa, wiec tam nie mogę zajrzeć. Jest tam także nastawnia kostkowa? Simrail to multi wg mnie. Jest też singiel. Ale cała zabawa to multi. Zerknij na zrzuty ekranu jakie złapałem opóźnienie z warszawy do zduńskiej woli teraz towarowym. Nie ma atrakcji? Nuda?
Transformers Iti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Drugi raz zniknęła moja opinia na temat tej gry na store, wie ktoś dlaczego?
error723 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago W dniu 8.03.2026 o 19:34, Matys napisał(a): Nie wiem po co to forum w takim razie. Tutaj powinny być przekazywane główne informacje (discord jako bonus dla PRO graczy). Ale co ja się znam, w końcu nie prowadzę firmy. Tak się zastanawiam, co wy macie z tym co i gdzie powinno być. Jest jakiś nakaz komunikacji poprzez forum? Napisz do UOKiK (elita Ci udostępni formularz) z skargą, że SimRail nie komunikuje się z Tobą tak jak powinna (cokolwiek to znaczy). W dniu 8.03.2026 o 19:34, Matys napisał(a): Discord to zamknięte dziadostwo dla fanboyów. Wygodne bo trzeba się zarejestrować na kanale i można sypać łatwymi banami za byle co. Zamknięte? Nikt mnie nie zapraszał i jakoś się tam dostałem - serio, legalnie... No chyba, że nie masz 16 lat, to faktycznie, discord nakłada takie ograniczenie. Z tymi "fanboy-ami" to lekko przesadziłeś - jak tam zaglądam, to aż dziwię się, że szeregowi pracownicy (programiści), w ogóle się tam ujawniają (co się naczytają, jak to wszystko jest źle, co powinno być lepsze, albo co to nie mają natychmiast urealnić...). Tak się zastanawiam, czy część graczy naprawdę uważa, że kupując grę, zyskuje prawo do własności nad firmą? Do mówienia innym co mają robić i w jaki sposób? Naprawdę za te kilkaset złotych ktoś uznaje prawo do wirtualnego wymachiwania paluchem i pokrzykiwania? W dniu 5.02.2026 o 13:21, Transformers Iti napisał(a): Mogę poczekać , nie problemu byle bym miał pewność , że gra zostanie naprawiona, co nie zmienia faktu, że powinna być pełnowartościowa na starcie. Ponad miesiąc od premiery i zero odzewu... Myślałem, że właśnie po to jest to forum. Chciałbym wiedzieć , że ciężko pracują za nasze pieniądze a nie siedzą i drinki piją🙄 Cóż, może właśnie dlatego, że pracują, nie odpisują na forum?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now