zbyszek.1961 Posted Wednesday at 06:33 PM Posted Wednesday at 06:33 PM Witam! Ja też jadąc z Kozłowa do Sprowy po lewym wyprzedza mnie pendolino i za chwilę pakuje się w niego bo leży wykolejony, scenariusz się kończy ze względu na kolizję.
mateusz424 Posted Thursday at 05:52 AM Posted Thursday at 05:52 AM Cytat Nie do końca. Pokazuje prędkość szlakową na podstawie danych lokomotywy, które to wprowadzamy sami. Jeśli do Dragona (120km/h) masz podczepione beczki (100km/h) jak w tym scenariuszu, to w ETCS w danych pociągu wpisujesz Vmax 100km/h. Jeśli nie wprowadzisz danych to system domyślnie przypisze Vmax lokomotywy, którą prowadzisz, czyli w przypadku Dragona 120 km/h i będzie sytuacja jak wyżej kolega opisał, wyświetli się dopuszczalna 120 km/h, a po przekroczeniu 103 km/h nalicza punkty karne. (...) Nijak nie zmienia to faktu, że dopuszczalną prędkość maksymalną pociągu wyznacza składnik pociągu z najniższą prędkością dopuszczalną, w tym wypadku wagony. Wystarczy o tym wiedzieć. ETCS daje się wyłączyć, nie wszyscy z nim jeżdżą. A bez ETCS i bez tej wiedzy – też będą punkty karne 😉
ksa Posted Thursday at 01:15 PM Posted Thursday at 01:15 PM Udalo mi sie przejechac calosc, gratuluje, twoj kazdy nastepny scenariusz jest coraz lepszy, czekam na wiecej, pozdrawiam.
adisuper Posted Thursday at 04:28 PM Posted Thursday at 04:28 PM (edited) u mnie na na najnowszej nie wjeżdzała km z Otwocka Edited Thursday at 04:29 PM by adisuper
patwrobel Posted yesterday at 06:14 AM Author Posted yesterday at 06:14 AM Poprawka w Respawn -> naprawiająca, aby BOTy po przyspieszeniu miały poprawny rozkład. Poprawia odjazd TLK ze stacji Opoczno Południowe - w poprzedniej wersji stał w peronie bo odjazd miał za 1h Najnowsza wersja 1.4.7 dostępna pod adresem: 44_patwrobel.7z 2
Rammifeatmali Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Hello, just a dumb question... will there be an english translation of your Scenarios at some Point? Would really love to play them, but i dont speak a Word of Polish...
patwrobel Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 3 godziny temu, Rammifeatmali napisał(a): Hello, just a dumb question... will there be an english translation of your Scenarios at some Point? Would really love to play them, but i dont speak a Word of Polish... Sorry, I do not plane to translate it.
Recommended Posts