k.fornal24 Posted yesterday at 12:30 AM Posted yesterday at 12:30 AM Czy w końcu będziemy mogli dostać poziom dyżurnego? Ja nie mówię, że mam już doświadczenia wg. simrail.pro 433 godziny na dyżurce i jestem super, ale jednak fajnie by było zrobić coś w tym kierunku. Bo jednak irytuje gdy cwaniaczek mechanik mi ględzi, że jest mądrzejszy, a później sprawdzam go, a tu 0 godzin na dyżurce. I w drugą stronę, jadąc sobie widzę niekompetencję dyżurnych, ale to ok. Ja nie z tych co płacze, tylko poczekam na "zielone". Poziom dyżurki na podstawie godzin jest krokiem naprzód tego o czym czytam i wielu prosi. Stworzenia serwera pro, z doświadczonymi graczami którzy nie będą sobie robić na złość. I jako mechanik i jako dyżurny. 3
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted 16 hours ago SIMRAIL Team Posted 16 hours ago Nie zakładam zgłoszenia, bo temat jest nam znany i wewnętrznie kilkukrotnie mieliśmy na ten temat dyskusje, że by się przydało, tylko w priorytetach jest dosyć nisko. Dodatkowo nie wypracowaliśmy sobie jeszcze spójnej koncepcji punktacji i zdobywania poziomów, więc jeszcze trochę czasu upłynie, zanim to wprowadzimy. W miarę możliwości za jednym podejściem, żeby nie wracać i nie musieć korygować też punktacji czy poziomów użytkowników. Swoją drogą, wydaje mi się, że kiedyś ta kwestia była poruszania już. 2
Recommended Posts