CiosInflacji Posted July 6 Posted July 6 (edited) W sumie pierdoła i nawet śmieszne. Ogarniam obsługę ET22 i znalazłem taki opis pod przyciskiem (patrz screenshot). To się przypadkiem nie pisze "przyhamowanie"? 🙂 Ale nie czepiajmy się - to PKP, sól ziemi (czy też dróg żelaznych). Edited July 6 by CiosInflacji 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 16 SIMRAIL Team Posted July 16 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Merlin6 Posted July 22 Posted July 22 W dniu 6.07.2025 o 10:24, CiosInflacji napisał(a): W sumie pierdoła i nawet śmieszne. Ogarniam obsługę ET22 i znalazłem taki opis pod przyciskiem (patrz screenshot). To się przypadkiem nie pisze "przyhamowanie"? 🙂 Ale nie czepiajmy się - to PKP, sól ziemi (czy też dróg żelaznych). Ja tam widze kropke. PRZYCHAM. Poniewaz sie nie zmiescilo 1
LycanAnanas Posted July 22 Posted July 22 (edited) Pełna forma to: PRZYCHAMOWANIE czy PRZYHAMOWANIE Więc poprawny skrót to PRZYHAM. Edited July 22 by LycanAnanas
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted July 22 SIMRAIL Team Posted July 22 Czy uwierzy ktoś, jeśli napiszę, że nie nie jest skrót od PRZYHAMOWANIE tylko od PRZYhamowanie Cylindrami HAMulcowymi skrócie PRZY C HAM.? 1
Szigo Posted July 22 Posted July 22 Nie, nikt. Ale jest realistycznie. Tego typu babole są na prawie każdej maszynie.
Un4givenPG Posted July 22 Posted July 22 11 minut temu, Królik Uszasty napisał(a): Czy uwierzy ktoś, jeśli napiszę, że nie nie jest skrót od PRZYHAMOWANIE tylko od PRZYhamowanie Cylindrami HAMulcowymi skrócie PRZY C HAM.? Oczywiście! Jak najbardziej! Jeszcze jak! — wnoszę o nowy badge na forum — Specjalista ds. tworzenia akronimów!
CiosInflacji Posted July 23 Author Posted July 23 19 godzin temu, Królik Uszasty napisał(a): Czy uwierzy ktoś, jeśli napiszę, że nie nie jest skrót od PRZYHAMOWANIE tylko od PRZYhamowanie Cylindrami HAMulcowymi skrócie PRZY C HAM.? Sprytne, ale nieco naciągane 🙂
mateusz424 Posted July 23 Posted July 23 Ja bym postawił na PRZYC.HAM. PRZY POŚLIZGU. Przycisk hamowania przy poślizgu 😃
Recommended Posts