CiosInflacji Posted July 6 Posted July 6 (edited) W sumie pierdoła i nawet śmieszne. Ogarniam obsługę ET22 i znalazłem taki opis pod przyciskiem (patrz screenshot). To się przypadkiem nie pisze "przyhamowanie"? 🙂 Ale nie czepiajmy się - to PKP, sól ziemi (czy też dróg żelaznych). Edited July 6 by CiosInflacji 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 16 SIMRAIL Team Posted July 16 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Merlin6 Posted Tuesday at 05:41 PM Posted Tuesday at 05:41 PM W dniu 6.07.2025 o 10:24, CiosInflacji napisał(a): W sumie pierdoła i nawet śmieszne. Ogarniam obsługę ET22 i znalazłem taki opis pod przyciskiem (patrz screenshot). To się przypadkiem nie pisze "przyhamowanie"? 🙂 Ale nie czepiajmy się - to PKP, sól ziemi (czy też dróg żelaznych). Ja tam widze kropke. PRZYCHAM. Poniewaz sie nie zmiescilo 1
LycanAnanas Posted Tuesday at 05:56 PM Posted Tuesday at 05:56 PM (edited) Pełna forma to: PRZYCHAMOWANIE czy PRZYHAMOWANIE Więc poprawny skrót to PRZYHAM. Edited Tuesday at 05:57 PM by LycanAnanas
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted Tuesday at 06:09 PM SIMRAIL Team Posted Tuesday at 06:09 PM Czy uwierzy ktoś, jeśli napiszę, że nie nie jest skrót od PRZYHAMOWANIE tylko od PRZYhamowanie Cylindrami HAMulcowymi skrócie PRZY C HAM.? 1
Szigo Posted Tuesday at 06:19 PM Posted Tuesday at 06:19 PM Nie, nikt. Ale jest realistycznie. Tego typu babole są na prawie każdej maszynie.
Un4givenPG Posted Tuesday at 06:23 PM Posted Tuesday at 06:23 PM 11 minut temu, Królik Uszasty napisał(a): Czy uwierzy ktoś, jeśli napiszę, że nie nie jest skrót od PRZYHAMOWANIE tylko od PRZYhamowanie Cylindrami HAMulcowymi skrócie PRZY C HAM.? Oczywiście! Jak najbardziej! Jeszcze jak! — wnoszę o nowy badge na forum — Specjalista ds. tworzenia akronimów!
CiosInflacji Posted Wednesday at 01:40 PM Author Posted Wednesday at 01:40 PM 19 godzin temu, Królik Uszasty napisał(a): Czy uwierzy ktoś, jeśli napiszę, że nie nie jest skrót od PRZYHAMOWANIE tylko od PRZYhamowanie Cylindrami HAMulcowymi skrócie PRZY C HAM.? Sprytne, ale nieco naciągane 🙂
mateusz424 Posted Wednesday at 02:03 PM Posted Wednesday at 02:03 PM Ja bym postawił na PRZYC.HAM. PRZY POŚLIZGU. Przycisk hamowania przy poślizgu 😃
Recommended Posts