mateusz424 Posted May 28 Posted May 28 (edited) Bardzo proszę o poprawienie w najbliższej aktualizacji wyglądu ED250. Poszycie Pendolino wygląda szkaradnie i mało realistycznie. Jak po ciężkim gradobiciu albo po zderzeniu z wielkim stadem wron. To prawda, że w trakcie eksploatacji tabor się zużywa ale tu ktoś mocno przesadził. Przy okazji: "zacieki" na szybach okien też nie są dobrym pomysłem, przed podstawieniem w perony tabor jedzie przecież na myjnię. Rozumiem pęd do realizmu ale może bardziej warto go spożytkować na dodawanie nowych funkcjonalności, uruchamianie nieaktywnych na dziś przycisków, ekranów, itp. w kabinie 😉 Edited May 28 by mateusz424 zmiana 3
Piotr ET22 Posted May 31 Posted May 31 W dniu 28.05.2025 o 16:09, mateusz424 napisał(a): Bardzo proszę o poprawienie w najbliższej aktualizacji wyglądu ED250. Poszycie Pendolino wygląda szkaradnie i mało realistycznie. Jak po ciężkim gradobiciu albo po zderzeniu z wielkim stadem wron. To prawda, że w trakcie eksploatacji tabor się zużywa ale tu ktoś mocno przesadził. Przy okazji: "zacieki" na szybach okien też nie są dobrym pomysłem, przed podstawieniem w perony tabor jedzie przecież na myjnię. Rozumiem pęd do realizmu ale może bardziej warto go spożytkować na dodawanie nowych funkcjonalności, uruchamianie nieaktywnych na dziś przycisków, ekranów, itp. w kabinie 😉 Mateusz nic się nie zmieniło od kilku/ kilkunastu miesięcy...Dziobak jak był zrobiony z pogniecionej gazety tak dalej jest. Był temat na forum o tym. 3
mateusz424 Posted June 1 Author Posted June 1 Czytałem, czytałem. Na początku dziobak podobno był gładki. Na Elfa to aż miło jest popatrzeć. Trzeba temat powtarzać i podtrzymywać, żeby nie było że nam takie "Celulitto" pasi 😉 1
mateusz424 Posted June 14 Author Posted June 14 (edited) I już się ucieszyłem: Ale radość trwała krótko: To może dałoby się zrobić tak, żeby 3 warianty dziobaka zostały takie wymiętoszone jak są - a jeden wariant (np. 018) zrobić całkiem gładki (igła)? Taki jak te: Edited June 14 by mateusz424 1 3
KOlorowy Posted June 15 Posted June 15 (edited) Odnoszę wrażenie, że teraz ta blacha w ED wygląda jeszcze gorzej, niż wcześniej ;> Edited June 15 by KOlorowy 1 4
Mephrite Posted Sunday at 12:13 PM Posted Sunday at 12:13 PM A nie da się po prostu podmienić teksturę na tę, która była na samym początku Simraila? 1
zbynak Posted Sunday at 08:50 PM Posted Sunday at 08:50 PM 8 godzin temu, Mephrite napisał(a): A nie da się po prostu podmienić teksturę na tę, która była na samym początku Simraila? Jakby się dało, to na logikę powinno to być zrobione już dawno. Mam wrażenie, że problem jest głębszy, tak jak kiedyś z wycieraczkami na części lokomotyw. Ale oficjalnego info się chyba nie doczekaliśmy 😞
Recommended Posts