mateusz424 Posted May 28 Posted May 28 (edited) Bardzo proszę o poprawienie w najbliższej aktualizacji wyglądu ED250. Poszycie Pendolino wygląda szkaradnie i mało realistycznie. Jak po ciężkim gradobiciu albo po zderzeniu z wielkim stadem wron. To prawda, że w trakcie eksploatacji tabor się zużywa ale tu ktoś mocno przesadził. Przy okazji: "zacieki" na szybach okien też nie są dobrym pomysłem, przed podstawieniem w perony tabor jedzie przecież na myjnię. Rozumiem pęd do realizmu ale może bardziej warto go spożytkować na dodawanie nowych funkcjonalności, uruchamianie nieaktywnych na dziś przycisków, ekranów, itp. w kabinie 😉 Edited May 28 by mateusz424 zmiana 1
Piotr ET22 Posted Saturday at 09:36 PM Posted Saturday at 09:36 PM W dniu 28.05.2025 o 16:09, mateusz424 napisał(a): Bardzo proszę o poprawienie w najbliższej aktualizacji wyglądu ED250. Poszycie Pendolino wygląda szkaradnie i mało realistycznie. Jak po ciężkim gradobiciu albo po zderzeniu z wielkim stadem wron. To prawda, że w trakcie eksploatacji tabor się zużywa ale tu ktoś mocno przesadził. Przy okazji: "zacieki" na szybach okien też nie są dobrym pomysłem, przed podstawieniem w perony tabor jedzie przecież na myjnię. Rozumiem pęd do realizmu ale może bardziej warto go spożytkować na dodawanie nowych funkcjonalności, uruchamianie nieaktywnych na dziś przycisków, ekranów, itp. w kabinie 😉 Mateusz nic się nie zmieniło od kilku/ kilkunastu miesięcy...Dziobak jak był zrobiony z pogniecionej gazety tak dalej jest. Był temat na forum o tym. 3
mateusz424 Posted Sunday at 09:41 AM Author Posted Sunday at 09:41 AM Czytałem, czytałem. Na początku dziobak podobno był gładki. Na Elfa to aż miło jest popatrzeć. Trzeba temat powtarzać i podtrzymywać, żeby nie było że nam takie "Celulitto" pasi 😉 1
Recommended Posts