SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted June 26 SIMRAIL Team Posted June 26 Chętnych zapraszam na testy w wersji steam NEXT. Instrukcja przełączania się z wersji oficjalnej na testową jest w wątku dot. serwerów: 1 2
bart_dem Posted June 27 Posted June 27 @Królik Uszasty Po tej aktualizacji przestał działać single player więc trudno będzie przetestować. Można to zrobić na multi, ale w tej chwili jest tam dzień😜 1 2
Grzego90 Posted June 27 Posted June 27 (edited) Ehh, potestowane. Jak już zostało napisane wyżej, wywala przy próbie wczytania scenariusza. Edited June 27 by Grzego90
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted June 27 SIMRAIL Team Posted June 27 Tak, potwierdzam, że błąd istnieje - pracujemy nad tym. 1
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted Sunday at 10:51 AM SIMRAIL Team Posted Sunday at 10:51 AM Poprawka na singleplayer już wgrana. 1
mateusz424 Posted Sunday at 12:38 PM Author Posted Sunday at 12:38 PM (edited) Przetestowane. Na Pendolino daje się już patrzeć przez dłuższą chwilę, choć ideał to to jeszcze nie jest. Nowe światła są o niebo lepsze od tego co było. Jak dla mnie żarówki przyciemnione są jeszcze ciut za ciemne, zwłaszcza w padającym deszczu słabo widać szlak. Myślę, że cały ten mit o słabym świeceniu reflektorów żarówkowych bierze się nie tyle ze "starożytności" żarówek jako źródeł światła - tylko ze skorodowanych i/lub zabrudzonych odbłyśników w reflektorach. Stan połączeń przewodów zasilających też pewnie robi swoje. Tym bardziej, że lokomotywy z takimi reflektorami (a więc i same reflektory) są już trochę wiekowe. Realizm realizmem ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w symulacji takie żarówkowe reflektory były w stanie jak np. tydzień po ich wyprodukowaniu. Albo po renowacji do takiego stanu 😉 Ale generalnie ze wszystkimi światłami jest już na tyle dobrze, że po najbliższym "updacie" zacznę chyba jeździć głównie w nocy 😄 Już mi się bardzo podoba, dziękuję za czas poświęcony na te poprawki. Moje uznanie za dobrą robotę 👍 Edited Sunday at 05:46 PM by mateusz424 1
Recommended Posts