zbyszek.1961 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Witam! A ja mam problem z wyjechaniem z Dąbrowy Górniczej Ząbkowice, po przepuszczeniu pociągu osobowego i Pendolino cały czas świeci mi się czerwone światło na semaforze i nie da się jechać dalej. Próbowałem już trzy razy na lokomotywie EU 07 i za każdym razem dojeżdżam do Ząbkowic i jest to samo. W wersji scenariusza z dwoma trasami wszystko działa. 1
patwrobel Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago (edited) 13 godzin temu, zbyszek.1961 napisał(a): Witam! A ja mam problem z wyjechaniem z Dąbrowy Górniczej Ząbkowice, po przepuszczeniu pociągu osobowego i Pendolino cały czas świeci mi się czerwone światło na semaforze i nie da się jechać dalej. Próbowałem już trzy razy na lokomotywie EU 07 i za każdym razem dojeżdżam do Ząbkowic i jest to samo. W wersji scenariusza z dwoma trasami wszystko działa. Hey, jakbyś log podesłał byłbym wdzięczny łatwiej będzie wyłapać co tam nie idzie Znalazłem przyczynę - proszę pobrać najnowszą wersję 1.1.10 Najnowsza wersja 1.1.10 dostępna pod adresem: 44_patwrobel.7z Edited 4 hours ago by patwrobel
Recommended Posts