Jump to content

Recommended Posts

Posted

OK udany wybieg z EP07 🙂 i fajne zmiany w ruchu 🙂 tylko nie mogę spiąć sprzęgu w Lazach z beczkami 🙂 i druga sprawa - teraz przy pierwszym EP07 nie podnosi się pantograf przy jeździe wielokrotnej 🙂

• 1 month later...
Posted (edited)

Odpaliłem scenariusz po raz pierwszy, pobrany przez zasubskrybowanie warsztatu Steam.

Przejechałem całość od początku, nie korzystając z sejwów. Ustawienia domyślne, pogoda burzowa, lokomotywa Traxx, po podpięciu się do składu w Bukownie, wyjechałem w stronę Sławkowa, jakoś niedługo po wyjeździe z Bukowna najpierw obróciło mi nagle samo kamerę w kabinie w prawo, a ~10 sekund później zniknął mi cały skład w trakcie jazdy i wypadłem na tory, gdzie mogę sobie biegać.

Dostępu do logów nie mam, bo gram przez GeForce Now. Poza tym, bardzo ciekawy scenariusz.

Zrzut ekranu 2026-03-13 o 23.37.27.png

Edited by Bulbulator
Posted
5 godzin temu, Bulbulator napisał(a):

Odpaliłem scenariusz po raz pierwszy, pobrany przez zasubskrybowanie warsztatu Steam.

Przejechałem całość od początku, nie korzystając z sejwów. Ustawienia domyślne, pogoda burzowa, lokomotywa Traxx, po podpięciu się do składu w Bukownie, wyjechałem w stronę Sławkowa, jakoś niedługo po wyjeździe z Bukowna najpierw obróciło mi nagle samo kamerę w kabinie w prawo, a ~10 sekund później zniknął mi cały skład w trakcie jazdy i wypadłem na tory, gdzie mogę sobie biegać.

Dostępu do logów nie mam, bo gram przez GeForce Now. Poza tym, bardzo ciekawy scenariusz.

Zrzut ekranu 2026-03-13 o 23.37.27.png

To pewnie ci cholerni kosmici przylecieli zabrać do siebie z powrotem Jarosława K. i Cię z nim pomylili.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy