jazzmanPL Posted February 7 Posted February 7 OK udany wybieg z EP07 🙂 i fajne zmiany w ruchu 🙂 tylko nie mogę spiąć sprzęgu w Lazach z beczkami 🙂 i druga sprawa - teraz przy pierwszym EP07 nie podnosi się pantograf przy jeździe wielokrotnej 🙂
Bulbulator Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Odpaliłem scenariusz po raz pierwszy, pobrany przez zasubskrybowanie warsztatu Steam. Przejechałem całość od początku, nie korzystając z sejwów. Ustawienia domyślne, pogoda burzowa, lokomotywa Traxx, po podpięciu się do składu w Bukownie, wyjechałem w stronę Sławkowa, jakoś niedługo po wyjeździe z Bukowna najpierw obróciło mi nagle samo kamerę w kabinie w prawo, a ~10 sekund później zniknął mi cały skład w trakcie jazdy i wypadłem na tory, gdzie mogę sobie biegać. Dostępu do logów nie mam, bo gram przez GeForce Now. Poza tym, bardzo ciekawy scenariusz. Edited 9 hours ago by Bulbulator
Piotr75 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 godzin temu, Bulbulator napisał(a): Odpaliłem scenariusz po raz pierwszy, pobrany przez zasubskrybowanie warsztatu Steam. Przejechałem całość od początku, nie korzystając z sejwów. Ustawienia domyślne, pogoda burzowa, lokomotywa Traxx, po podpięciu się do składu w Bukownie, wyjechałem w stronę Sławkowa, jakoś niedługo po wyjeździe z Bukowna najpierw obróciło mi nagle samo kamerę w kabinie w prawo, a ~10 sekund później zniknął mi cały skład w trakcie jazdy i wypadłem na tory, gdzie mogę sobie biegać. Dostępu do logów nie mam, bo gram przez GeForce Now. Poza tym, bardzo ciekawy scenariusz. To pewnie ci cholerni kosmici przylecieli zabrać do siebie z powrotem Jarosława K. i Cię z nim pomylili.
Recommended Posts