Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, propozycja z mojej strony co do listy wyboru serwera tj. dodanie na górze trzech ostatnio używanych serwerów. Aktualnie jak chcę zagrać na pewnym ulubionym serwerze to muszę go wyszukiwać.

• Like 2
  • I agree 1
Posted (edited)

Już kiedyś coś podobnego zgłaszałem, chodziło o dodanie, na przykład, gwiazdek obok nazwy serwera, po kliknieciu której dany serwer zostałby dodany do ulubionych i znajdował się zawsze na górze strony. No cóż, pomysł leży do dziś gdzieś w czeluściach SimRail-owej zamrażarki.

Edited by bart_dem
Posted

No tak, bo lista serwerów jest tak niewyobrażalnie długa, iż znalezienie (nie mówiąc o zapamiętaniu) tego na którym gramy przekracza proste zdolności przeciętnego człowieka 

• Haha 2
  • Thanks 1
Posted
1 minutę temu, KOlorowy napisał(a):

No tak, bo lista serwerów jest tak niewyobrażalnie długa, iż znalezienie (nie mówiąc o zapamiętaniu) tego na którym gramy przekracza proste zdolności przeciętnego człowieka 

Ok, teraz nie jest długa, ale wtedy jak zgłaszałem pomysł, serwerów było od europejskich, przez amerykańskie, po chińskie. Tak czy inaczej, nie wolałbyś mieć swoich ulubionych na górze listy? Oczywiście można przecież jeszcze wpisać na przykład literę P w wyszukiwarkę, ale po co robić to za każdym uruchomieniem gry, skoro jednym kliknięciem można mieć na stałe wszystko na wierzchu.

Posted (edited)
33 minuty temu, inomushis napisał(a):

W realizacji na marzec 2025.

image.jpeg

Możliwość dodania serwera do ulubionego będzie fajną opcją, ale co z możliwością zobaczenia pingu serwera? Aktualnie cały czas wskazuje - 

Edited by R_xMilo
  • SIMRAIL Team
Posted
14 godzin temu, Orzeł85A napisał(a):

Bardzo fajnie a czy planujecie zwiększyć liczbę pociągów na serwerach ? 

A co to ma wspólnego z tematem?

• I agree 10
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy