Jump to content

Recommended Posts

Posted
37 minut temu, mluczak.kutno napisał(a):

Jak już wspomniałem w innym wątku, są scenariusze na których save nie działa- po kliknięciu na zapis gry, nie ma ani komunikatu o błędzie ani zapisanego pliku gry. Chociażby piąty scenariusz Patwrobla, na co chyba nawet widziałem zgłoszony w stosownym dziale błąd.

A nie chodzi przypadkiem o wcześniejsze scenariusze co były robione przed wejściem modów do warsztatu steam (co w sumie jest od paru dni?) Jeśli tak to raczej moderzy i tak przeniosą scenariusze do warsztatu steam, a tam powinny działać?

Tak czy inaczej na pewno działają (lepiej lub gorzej, ale działają) save na scenariuszach wbudowanych w grę. Pod znakiem zapytania są te od społeczności.

Posted
9 godzin temu, misiek_131415 napisał(a):

Ciężko powiedzieć czy mam zapis czy nie. Po kliknięciu save simrail wyparował:)

No cóż, mi gra się nie krzaczyła, W sumie to nie miałem żadnej reakcji. Całe szczęście, że te scenariusze mają swój własny system punktów kontrolnych.

9 godzin temu, adamets2 napisał(a):

A nie chodzi przypadkiem o wcześniejsze scenariusze co były robione przed wejściem modów do warsztatu steam

Nie, te scenariusze mam już z warsztatu Steam. Innych scenariuszy społeczności póki co nie sprawdzałem. Swoją drogą, jeżeli pod system zapisów trzeba scenariusz jakoś przygotować, to nie sądzę, że dotychczasowe scn społeczności zostaną przepisane. Wiele z nich jest porzuconych, autorzy już się tutaj nie udzielają a jednak ciągle te misje są grywalne.  

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy