Adamyotube981 Posted January 29 Posted January 29 (edited) Nie potrzebna jest zapowiedź na Warszawie Wschodniej ponieważ automat to zapowiada więcj jest podwójna zapowiedź tego pociągu przy okazji z warszawy to numer 13172 Suwałki są jako 1 a Kraków jako 3. Przy okazji dodaj do tablicy w pociągu pomiędzy Suwałkami a Warszawą Białystok i popraw numer kuszetki np. na 31 bo kuszetki mają wyższe numer niż klasyczne wagony fajny by był również papierowy rozkład w kabienie maszynisty oraz informacja od kierownika pociągu o gotowości do odjazdu Edited January 29 by Adamyotube981
w.wojnar Posted January 30 Author Posted January 30 (edited) Co do błędu numeru pociągu jestem świadom, więc jak znajdę chwile czasu i wpadnie to w odpowiedni priorytet to poprawię. Co do tematu komunikatu, jest podwójny i podwójny zostanie. Sporo podróżowałem WIGRY'ami, i jego zapowiedzi przy użyciu 'NIVON'y' na Wschodnim budzi we mnie taki sentyment, że musi to pozostać (Scenariusze robię, przede wszystkim pod siebie). Druga sprawą jest, że na Wschodniej, niejednokrotnie po NIVON'nie, był dopowiadany komunikat, osoby siedzącej na dyżurce, więc wszystko jest jak ma być. Edited January 30 by w.wojnar
Recommended Posts