Owerow Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 (edited) Od wyjścia z EA nie ma możliwości załączenia trybu parking w ED250 - przed update działało. Warunkiem załączenia trybu parking jest włączenie hamulca sprężynowego oraz prędkość równa zeru. Wtedy przycisk zaczyna pulsować światłem do momentu jego wciśnięcia przez maszynistę. Po wciśnięciu przedni i tylny pantograf zostaną podniesione oraz zostaje załączone oświetlenie PC5 z obu stron + led znajdujący sie na przodzie kabiny. Edited December 20, 2024 by Owerow
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 21, 2024 SIMRAIL Team Posted December 21, 2024 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1075 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1075
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 29, 2024 SIMRAIL Team Posted December 29, 2024 This topic has been automatically closed as the problem has been fixed by our team. Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został naprawiony przez nasz zespół.
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted December 29, 2024 SIMRAIL Team Posted December 29, 2024 Według innego opisu trzeba jeszcze zahamować poniżej 4 bar w PG, odłączyć zawór maszynisty i dezaktywować kabinę - takie też mamy warunki zaimplementowane. 1 1
SIMRAIL Team Stele Posted January 3 SIMRAIL Team Posted January 3 Aktywacji kabiny nie mamy zaimplementowanej... Ba, w nieaktywnej nie wiem czy zareaguje na wciśnięcie guzika. Przy testach osłony sprzęgu na stówkę włączałem przy aktywnej kabinie. Nie mamy również migania guzika przy spełnionych warunkach.
Recommended Posts