Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Od wyjścia z EA nie ma możliwości załączenia trybu parking w ED250 - przed update działało.

Warunkiem załączenia trybu parking jest włączenie hamulca sprężynowego oraz prędkość równa zeru. Wtedy przycisk zaczyna pulsować światłem do momentu jego wciśnięcia przez maszynistę.

Po wciśnięciu przedni i tylny pantograf zostaną podniesione oraz zostaje załączone oświetlenie PC5 z obu stron + led znajdujący sie na przodzie kabiny.

RSE1pgJ.jpeg.dbca35f4de64d139135404bfc351b9d6.jpeg

Edited by Owerow
  • 2 weeks later...
  • SIMRAIL Team
Posted
This topic has been automatically closed as the problem has been fixed by our team.
Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został naprawiony przez nasz zespół.
  • SIMRAIL Team
Posted

Według innego opisu trzeba jeszcze zahamować poniżej 4 bar w PG, odłączyć zawór maszynisty i dezaktywować kabinę - takie też mamy warunki zaimplementowane.

• Thanks 1
  • I agree 1
  • SIMRAIL Team
Posted

Aktywacji kabiny nie mamy zaimplementowanej... Ba, w nieaktywnej nie wiem czy zareaguje na wciśnięcie guzika. Przy testach osłony sprzęgu na stówkę włączałem przy aktywnej kabinie. Nie mamy również migania guzika przy spełnionych warunkach.

• 3 weeks later...
  • SIMRAIL Team
Posted

Dodałem miganie guzika przy spełnionych warunkach i odwróciłem warunek kabiny na nieaktywną.

• SIMRAIL Team
Posted
This topic has been automatically closed as the problem has been fixed by our team.
Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został naprawiony przez nasz zespół.
  • SIMRAIL Team
Posted
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy