MERCINOSO Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Nie mogę nigdzie pojechać w samouczku Ty2 i w scenariuszu z pociągiem osobowym z Ty2 do Sędziszowa, bo po wykonaniu wszystkich koniecznych czynności, na pierwszym semaforze cały czas wyświetla się sygnał STOP. W scenariuszu osobowym nawet po tym, jak dyżurna ruchu mówi "podaję semafor" nadal cały czas jest STOP, którego nie można przejechać 😞
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 14, 2024 SIMRAIL Team Posted December 14, 2024 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3695 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3695
Bartek_Smok Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Miałem podobnie. To ogólnie chyba częsty błąd w grze. Restart scenariusza nie pomaga, bo restart wbrew nazwie nie jest 100%. Najlepiej grę wyłączyć i włączyć jeszcze raz.
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted December 16, 2024 SIMRAIL Team Posted December 16, 2024 Czy problem nadal występuje po ostatnich paczach?
Bulbulator Posted Wednesday at 01:07 PM Posted Wednesday at 01:07 PM W dniu 14.12.2024 o 17:11, Bartek_Smok napisał(a): Miałem podobnie. To ogólnie chyba częsty błąd w grze. Restart scenariusza nie pomaga, bo restart wbrew nazwie nie jest 100%. Najlepiej grę wyłączyć i włączyć jeszcze raz. Przycisk "Restart scenariusza" nigdy nie działał i zawsze buguje scenariusz, nie należy z niego korzystać. Zawsze trzeba wyjść do menu i zacząć scenariusz od nowa w ten sposób.
LycanAnanas Posted Wednesday at 02:13 PM Posted Wednesday at 02:13 PM Reset scenariusza nie działa bo nie wszystkie callbacki z LUA są wywoływane. Fixem było by aby restart scenariusza kasował cały stan gry i ładowała by się od zera.
Recommended Posts