MERCINOSO Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Nie mogę nigdzie pojechać w samouczku Ty2 i w scenariuszu z pociągiem osobowym z Ty2 do Sędziszowa, bo po wykonaniu wszystkich koniecznych czynności, na pierwszym semaforze cały czas wyświetla się sygnał STOP. W scenariuszu osobowym nawet po tym, jak dyżurna ruchu mówi "podaję semafor" nadal cały czas jest STOP, którego nie można przejechać 😞
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 14, 2024 SIMRAIL Team Posted December 14, 2024 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3695 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3695
Bartek_Smok Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Miałem podobnie. To ogólnie chyba częsty błąd w grze. Restart scenariusza nie pomaga, bo restart wbrew nazwie nie jest 100%. Najlepiej grę wyłączyć i włączyć jeszcze raz.
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted December 16, 2024 SIMRAIL Team Posted December 16, 2024 Czy problem nadal występuje po ostatnich paczach?
Bulbulator Posted January 15 Posted January 15 W dniu 14.12.2024 o 17:11, Bartek_Smok napisał(a): Miałem podobnie. To ogólnie chyba częsty błąd w grze. Restart scenariusza nie pomaga, bo restart wbrew nazwie nie jest 100%. Najlepiej grę wyłączyć i włączyć jeszcze raz. Przycisk "Restart scenariusza" nigdy nie działał i zawsze buguje scenariusz, nie należy z niego korzystać. Zawsze trzeba wyjść do menu i zacząć scenariusz od nowa w ten sposób. 1
LycanAnanas Posted January 15 Posted January 15 Reset scenariusza nie działa bo nie wszystkie callbacki z LUA są wywoływane. Fixem było by aby restart scenariusza kasował cały stan gry i ładowała by się od zera. 1
Recommended Posts