Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie mogę nigdzie pojechać w samouczku Ty2 i w scenariuszu z pociągiem osobowym z Ty2 do Sędziszowa, bo po wykonaniu wszystkich koniecznych czynności, na pierwszym semaforze cały czas wyświetla się sygnał STOP. 
W scenariuszu osobowym nawet po tym, jak dyżurna ruchu mówi "podaję semafor" nadal cały czas jest STOP, którego nie można przejechać 😞

Posted

Miałem podobnie. To ogólnie chyba częsty błąd w grze. Restart scenariusza nie pomaga, bo restart wbrew nazwie nie jest 100%. Najlepiej grę wyłączyć i włączyć jeszcze raz.

• 5 weeks later...
Posted
W dniu 14.12.2024 o 17:11, Bartek_Smok napisał(a):

Miałem podobnie. To ogólnie chyba częsty błąd w grze. Restart scenariusza nie pomaga, bo restart wbrew nazwie nie jest 100%. Najlepiej grę wyłączyć i włączyć jeszcze raz.

Przycisk "Restart scenariusza" nigdy nie działał i zawsze buguje scenariusz, nie należy z niego korzystać. Zawsze trzeba wyjść do menu i zacząć scenariusz od nowa w ten sposób.

Posted

Reset scenariusza nie działa bo nie wszystkie callbacki z LUA są wywoływane. Fixem było by aby restart scenariusza kasował cały stan gry i ładowała by się od zera.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy