misiek_131415 Posted Thursday at 08:06 AM Posted Thursday at 08:06 AM 14 godzin temu, bartbus napisał(a): "miał być" A pokaż mi oficjalne pismo od simkolu że miał być?
PL_Andrev Posted Thursday at 03:49 PM Posted Thursday at 03:49 PM 21 godzin temu, bartbus napisał(a): Ok wiem że jak ktoś ogarnie LUA to można takowy scenariusz stworzyć. Mi chodzi o to że "miał być" dedykowany edytor ,dzięki któremu można by stworzyć scenariusz bez znajomości LUA. Patrząc po ilości bugów na wyjście EA może lepiej że tego nie wydali bo by był dodatkowy hejt że bugi, albo że miał być a jest niepełny. Także cierpliwości, zobaczymy czy wyjdzie z Łodzią. Chyba że to będzie tylko edytor tras, to wtedy jesteśmy skazani na LUA. 7 godzin temu, misiek_131415 napisał(a): A pokaż mi oficjalne pismo od simkolu że miał być? No nie, tu odnośnikiem jest roadmapa na okres 1-3+* miesiąca, gdzie * = terminy mogą ulec zmianie. Fakt faktem że nikt z zespołu jasno się nie wypowiedział czego edytor to ma być.
qbahn Posted Thursday at 05:49 PM Posted Thursday at 05:49 PM 9 godzin temu, misiek_131415 napisał(a): A pokaż mi oficjalne pismo od simkolu że miał być? Pokaż pismo, że miało go nie być. W głównym menu masz opcję nieaktywną (bez żadnych treści małym druczkiem), a jeszcze zadajesz pan dziwne pytania 😉 1 5
Recommended Posts