Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Piotr ET22 Te punkty to nic nie znaczą, można sobie jest ukryć chyba przyciskiem F3 i w ogóle ich nie widzieć.

Miałem na myśli kary od administracji typu kicki czy bany.

Posted

W singlu możesz bez problemu wygenerować -100k punktów i nie obniża levelu. Punkty liczą sie do zera.

Poza tym da się to osiągnięcie zdobyć na singlu. I nie jest to problemem.

• I agree 1
  • 2 weeks later...
Posted

Jak się okazuje, nie tylko ludzie potrafią trollować. Sytuacja sprzed chwili. Jechałem sobie na PL1 składem 132069, bot zatrzymał mnie w Psarach. Ok myślę, pewnie coś leci ze Starzyn. Wchodzę na mapkę i co widzę? Bot wpuścił 53111 na kozła🤣 Na nastawnię wszedłem tylko po to żeby zrobić zrzut. A może to nie bot? Można jakoś sprawdzić kto wcześniej był na Starzynach? Godzina około 00:10 PL1.

image.thumb.png.3d42f44d46eccfdcea00fa03abad2a8c.png

image.thumb.png.d70be5e6d2341e12d1dc20a38af20421.png

Posted
6 godzin temu, bart_dem napisał(a):

Wchodzę na mapkę i co widzę? Bot wpuścił 53111 na kozła🤣 Na nastawnię wszedłem tylko po to żeby zrobić zrzut. A może to nie bot?

AI już dawno nie robi takich dowcipów. Gracz puścił na SZ i uciekł z dyżurki.

Sytuacja do ogarnięcia, najlepiej przy współpracy dyżurny+mechanik. Aczkolwiek kiedyś miałem podobną sytuację, przejąłem dyżurkę z botem na ślepym, przygotowałem przebieg, wyszedłem z dyżurki na mechanika, wycofałem taki skład na szlak... a ktoś mi wlazł na dyżurkę XD.  

• I agree 1
Posted
9 godzin temu, bart_dem napisał(a):

A może to nie bot? Można jakoś sprawdzić kto wcześniej był na Starzynach? Godzina około 00:10 PL1.

image.thumb.png.3d42f44d46eccfdcea00fa03abad2a8c.png

image.thumb.png.d70be5e6d2341e12d1dc20a38af20421.png

https://simrail.pro/ na tej stronie, szanowny kolega wejdzie w logi i stacje (oczywiście wcześniej wybierając serwer). Tam dowie się wszystkiego, co potrzebne. 

2 godziny temu, PL_Andrev napisał(a):

AI już dawno nie robi takich dowcipów. Gracz puścił na SZ i uciekł z dyżurki.

Sytuacja do ogarnięcia, najlepiej przy współpracy dyżurny+mechanik. Aczkolwiek kiedyś miałem podobną sytuację, przejąłem dyżurkę z botem na ślepym, przygotowałem przebieg, wyszedłem z dyżurki na mechanika, wycofałem taki skład na szlak... a ktoś mi wlazł na dyżurkę XD.  

Robi za to inne dowcipy jak wypuszczanie na SZ (i turlaj się Pan ze dwa kilometry 20km na godzinę, a przed Panem puściutko :v), albo w momencie przejazdu przez stacje/posterunek postanawia przypomnieć nam figury geometryczne i robi przelot tzw. trapezem ;> 

• Like 2
Posted
3 godziny temu, PL_Andrev napisał(a):

Sytuacja do ogarnięcia, najlepiej przy współpracy dyżurny+mechanik

W tej sytuacji jednak nie. Lokomotywa była zakopana w żwirze przed kozłem. Wszedłem na 53111, chciałem wycofać przed semafor, następnie przejść na nastawnię i ustawić właściwy przebieg. Niestety jak tylko przejąłem lokomotywę od bota następowało wykolejenie, ale skład pozostawał na scenerii (próbowałem dwa razy)

Posted
1 minutę temu, bart_dem napisał(a):

W tej sytuacji jednak nie. Lokomotywa była zakopana w żwirze przed kozłem. Wszedłem na 53111, chciałem wycofać przed semafor, następnie przejść na nastawnię i ustawić właściwy przebieg. Niestety jak tylko przejąłem lokomotywę od bota następowało wykolejenie, ale skład pozostawał na scenerii (próbowałem dwa razy)

Dziwne, bot zatrzymuje lokomotywę przed kozłem. Może problem jest że był żwir, temat dobry na bug-raport.

Posted

I proszę, dziś podobna sytuacja, PL1 około 23:10. Na koźle 132063, a 3124 puszczony na zastępczy do Koniecpola. Na nastawni użytkownik @Mr.Danny (gdy robiłem zrzut akurat wyszedł) Nie chcę nikogo osądzać, bo być może wszedł chwilę wcześniej, ale gdy uruchomiłem mapkę 3124 był jeszcze przed nastawnią... zastępczy sam się nie podał🤔

image.thumb.png.719b12c903feec18dac47984163ef252.png

• 2 weeks later...
Posted
W dniu 26.11.2024 o 22:16, Gość napisał(a):

Skoro 90% banów pochodzi z zachowań na dyżurkach - gdzie jest ten samouczek o prowadzeniu ruchu kolejowego? Na przykład informacja o priorytetach na szlaku.

To prawda, wiele osób na dyżurkach ma gdzieś priorytety na szlakach. Puszczają pociągi jak leci, a jak zwrócisz uwagę i próbujesz wytłumaczyć to HEJT.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy