Jump to content

Recommended Posts

Posted

Takie edukacyjne scenariusze mają sens, niekoniecznie muszą dotyczyć wypadków, ale też zdarzeń gdzie było blisko do wypadku, gdzie ludzie i pewne elementy zawiodły.

• Thanks 1
Posted
W dniu 7.11.2024 o 11:08, M3dyk napisał(a):

Tuco jak zwykle dobrze zrobiony scenariusz i tym razem nie zabawa a nauka. Świetna robota

W dniu 8.11.2024 o 01:29, Jacob28 napisał(a):

Bez zastrzeżeń. Wykorzystanie lektora, który w prosty i dobry sposób opowiada i zwraca uwagę na istotne elementy jest bardzo dobrym pomysłem. Po prostu nic dodać nic ująć 

W dniu 8.11.2024 o 11:07, Conrad napisał(a):

Takie edukacyjne scenariusze mają sens, niekoniecznie muszą dotyczyć wypadków, ale też zdarzeń gdzie było blisko do wypadku, gdzie ludzie i pewne elementy zawiodły.

Dzięki!

• 2 weeks later...
Posted
36 minut temu, NuroMK napisał(a):

ej jak to pobrać bo ja nie mam zielonego pojęcia i cały czas patrzę nie umiem tego pobrać(pliku nie widzę)

image.thumb.png.bc53b54563d860d5a244fc615e2eb6ed.png

Posted
19 godzin temu, NuroMK napisał(a):

I to mam dać do scenerie w plikach 

Wypakować do 

[Litera Twojego dysku]\SteamLibrary\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries

• 4 weeks later...
Posted

Update 27.12.2024

1. Fixed bugs caused by new update
2. Added screen darkening when changing locomotives and before crash
3. Added new information about the use of Pc2

1. Naprawiono błędy spowodowane nowym updatem
2. Dodano zaciemnienie ekranu przy zmianie lokomotywy i przed zderzeniem
3. Dodano nową informację o użyciu Pc2

Posted

Grałem dziś scenariusz po aktualizacji i znalazłem 2 błędy które oba występują w pewnej sekwencji

1. Na starcie scenariusza pierwszy przejeżdżany przejazd nie zamyka się i jest ograniczenie do 20km/h przez co dostaje się ujemne punkty jak się nie zwolni

2. W momencie wystąpenia w/w sytuacji na końcu scenariusza pociągi zamiast się zatrzymać i misja się zakończyć, pociągi się wykolejają i misja kończy się niepowodzeniem

Wystąpienie tych błędów jest około 50/50. Raz są raz ich nie ma. Nie wiem co je powoduje, ale pozatym świetny scenariusz oparty na faktach

obraz_2024-12-28_192220088.png

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy