bart_dem Posted Monday at 03:31 PM Share Posted Monday at 03:31 PM 22 godziny temu, 0x8000ffff napisał(a): Nie wiem, czy można zarobić w tym scenariuszu jakieś punkty dodatnie. Można 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vardazed Posted Monday at 05:59 PM Author Share Posted Monday at 05:59 PM 4 godziny temu, Toybonniacz napisał(a): mam buga lokomotywa po podpięciu wagonów sama wyłacza się i opuszcza pantografy bo zmianie kabiny według instrukcji pantografy nie chcą sie podnieść była właczona aktywacja kabiny Upewnij się, że sprzęgasz wg instrukcji - nie wszystko, a tylko sprzęg i hamulec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lochm Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) Ok .. Pytanie nieaktualne , proszę zignorować :)) Cześć Bardzo bym chciał zainstalować ten scenariusz, lecz gram poprzez steam , i nie mam jakby dostępu do plików gry ( jak np. W MaSzynie): lub nie wiem , gdzie szukać . Bedę wdzięczy za podpowiedź/ dzi, co mogę zrobić. Pobrałem plik i… koniec pomysłów 🙈🙈🙈 Edited 11 hours ago by lochm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 38 minut temu, lochm napisał(a): Cześć Bardzo bym chciał zainstalować ten scenariusz, lecz gram poprzez steam , i nie mam jakby dostępu do plików gry ( jak np. W MaSzynie): lub nie wiem , gdzie szukać . Bedę wdzięczy za podpowiedź/ dzi, co mogę zrobić. Pobrałem plik i… koniec pomysłów 🙈🙈🙈 Otwórz bibliotekę Steam i wejdź w SimRail, ale nie klikaj GRAJ. Następnie kliknij trybik, zarządzaj i przeglądaj pliki lokalne. Otworzy się okienko z lokalizacją gry na Twoim dysku. Poza tym w każdym scenariuszu jest pokazane gdzie kopiować pobrany plik Edited 11 hours ago by bart_dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lochm Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 1 minutę temu, bart_dem napisał(a): Otwórz bibliotekę Steam i wejdź w SimRail, ale nie klikaj GRAJ. Następnie kliknij trybik, zarządzaj i przeglądaj pliki lokalne. Otworzy się okienko z lokalizacją gry na Twoim dysku. Poza tym w każdym scenariuszu jest pokazane gdzie kopiować pobrany plik Dzięki , 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts