Jump to content

[Scenario] [EP07] Manewry w Katowicach / Shunting in Katowice

vardazed

Recommended Posts

4 godziny temu, Toybonniacz napisał(a):

mam buga lokomotywa po podpięciu wagonów sama wyłacza się i opuszcza pantografy bo zmianie kabiny według instrukcji pantografy nie chcą sie podnieść była właczona aktywacja kabiny

Upewnij się, że sprzęgasz wg instrukcji - nie wszystko, a tylko sprzęg i hamulec.

Ok .. Pytanie nieaktualne , proszę zignorować :))

Cześć 

Bardzo bym chciał zainstalować ten scenariusz, lecz gram poprzez  steam , i nie mam jakby dostępu do plików gry ( jak np. W MaSzynie): lub nie wiem , gdzie szukać . 
Bedę wdzięczy za podpowiedź/ dzi, co mogę zrobić. Pobrałem plik i… koniec pomysłów 🙈🙈🙈

Edited by lochm

38 minut temu, lochm napisał(a):

Cześć 

Bardzo bym chciał zainstalować ten scenariusz, lecz gram poprzez  steam , i nie mam jakby dostępu do plików gry ( jak np. W MaSzynie): lub nie wiem , gdzie szukać . 
Bedę wdzięczy za podpowiedź/ dzi, co mogę zrobić. Pobrałem plik i… koniec pomysłów 🙈🙈🙈

Otwórz bibliotekę Steam i wejdź w SimRail, ale nie klikaj GRAJ. Następnie kliknij trybik, zarządzaj i przeglądaj pliki lokalne. Otworzy się okienko z lokalizacją gry na Twoim dysku.

image.thumb.png.d78d9c194bcfa72331ec43afda681817.png

Poza tym w każdym scenariuszu jest pokazane gdzie kopiować pobrany plik

image.thumb.png.a20298d4dcde4a944a2ee35768b6ad0b.png

Edited by bart_dem

1 minutę temu, bart_dem napisał(a):

Otwórz bibliotekę Steam i wejdź w SimRail, ale nie klikaj GRAJ. Następnie kliknij trybik, zarządzaj i przeglądaj pliki lokalne. Otworzy się okienko z lokalizacją gry na Twoim dysku.

image.thumb.png.d78d9c194bcfa72331ec43afda681817.png

Poza tym w każdym scenariuszu jest pokazane gdzie kopiować pobrany plik

image.thumb.png.a20298d4dcde4a944a2ee35768b6ad0b.png

Dzięki , 🤗

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy