P1T0T Posted September 10 Share Posted September 10 (edited) Zapraszamy wszystkich graczy SimRail na wyjątkowe wydarzenie, które odbędzie się 15 września w godzinach 16:00–20:00! Motyw przewodni to Dzień z życia awarii urządzeń. Przygotowaliśmy realistyczne scenariusze awarii urządzeń kolejowych, które sprawdzą Wasze umiejętności radzenia sobie w trudnych sytuacjach. 🚦🛠️ Wyzwania będą wymagały szybkiego podejmowania decyzji i współpracy z innymi graczami. To świetna okazja, aby sprawdzić swoje umiejętności w wymagających warunkach! 🕚 ❗Zapraszamy wszystkich na serwer....... PL8❗💥 Do zobaczenia na torach! 🚆 Ekipa remontowa eventowa, Kiki, Kaczy, Kryswalus, Martin Edited September 15 by P1T0T bo tak trzebabbyło 👀😘 7 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted September 11 Share Posted September 11 Na PL2 wyjątkowym wydarzeniem w godzinach 16-20 będzie brak awarii. 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted September 11 Share Posted September 11 Ja to mam wystarczająco dużo stresu w robocie, żeby jeszcze się stresować w GRZE 🙂 Gra to ma być od relaksu i wyciszenia się, a przynajmniej taka gra, a nie radzenia sobie z awariami. To oczywiście moje zdanie. Są na pewno ludzie, szczególnie młodzi co to polubią. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted September 11 Share Posted September 11 Godzinę temu, adamets2 napisał(a): Ja to mam wystarczająco dużo stresu w robocie, żeby jeszcze się stresować w GRZE 🙂 Gra to ma być od relaksu i wyciszenia się, a przynajmniej taka gra, a nie radzenia sobie z awariami. To oczywiście moje zdanie. Są na pewno ludzie, szczególnie młodzi co to polubią. weź urlop na życzenie 😉 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiKi Posted September 13 Share Posted September 13 W dniu 11.09.2024 o 14:41, adamets2 napisał(a): Ja to mam wystarczająco dużo stresu w robocie, żeby jeszcze się stresować w GRZE 🙂 Gra to ma być od relaksu i wyciszenia się, a przynajmniej taka gra, a nie radzenia sobie z awariami. To oczywiście moje zdanie. Są na pewno ludzie, szczególnie młodzi co to polubią. Z doświadczenia tworzenia eventów wiemy jak to organizować aby nie działo się zbyt dużo. Tzn aby długo nie stać tylko aby były fajne mijanki i nie dokońca płynna jazda. Chodzi o delikatne rozluźnienie w oczekiwaniu na Wielką Aktualizacje Pozdrawiam Cię 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ensifer Posted September 14 Share Posted September 14 Może więcej szczegółów, np. czy będą rozkazy pisemne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szyklo Posted September 15 Share Posted September 15 Dobrze zorganizowany Event. Można częściej? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr ET22 Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) W rejonie Łaz a/c jadąc dziewiczymi , jak dla mnie torami (z perspektywy normalnego MULTI), przysłuchiwałem się rozmowie Dyżurnego z Dąbrowy z jednym z maszynistów. Dyżurny wyraźnie mówił że wypisuje rozkaz pisemny ale nie dyktował go na radiu.Potem maszynista zapytany czy się zaznajomił ..powtórzył zwrotnie rozkaz na radiu.Czy jest jakiś inny kanał wypisywania i przesyłania sobie rozkazów poza radiem Simrailowym i czatem( bo na czacie też ten rozkaz w formie pisanej się nie pojawił? Czy może rozkaz wypisywany i kierowany na czacie do odpowiedniego maszynisty jest widoczny tylko dla niego? Jak to wygląda? Edited September 16 by Piotr ET22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) Problemem może być odległość, ponieważ czat głosowy słychać do 17.99 km, a tekstowy widać do około 10 km. Edited September 16 by Marcion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts