serekserkowski Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Chodzi o to, żeby stacje, które są dostępne obecnie w Simrail, te które nie wyglądają tak jak teraz (bo na przykład przeszły remont), je odświeżyć do stanu dzisiejszego Taka moja sugestia 🙂 Edited July 26 by serekserkowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadio40 Posted July 27 Share Posted July 27 To powinno być zrobione już dawno Np Opoczno Południe mogło mieć już dawno dodany 2 peron ale NIE bo po co 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted July 27 Share Posted July 27 A nie jest przypadkiem tak, że gra odwzorowuje stan rzeczywisty na rok 2017 czy 18? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted July 27 Share Posted July 27 Na 18 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev Posted August 3 Share Posted August 3 W dniu 27.07.2024 o 10:57, Arkadio40 napisał(a): To powinno być zrobione już dawno Np Opoczno Południe mogło mieć już dawno dodany 2 peron ale NIE bo po co Opoczno to moja ulubiona dyżurka - przez ten jeden peron stawia wyzwania dot. organizacji ruchu. Osobiście bawię się tam lepiej niż jako maszynista. Drugi peron zabije tą grywalność i mówię zdecydowanie "nie". 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted August 3 Share Posted August 3 Pewnie prędzej po oddaniu edytora w ręce społeczności stacje będą zaaktualizowane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted August 3 Share Posted August 3 5 minut temu, adisuper napisał(a): Pewnie prędzej po oddaniu edytora w ręce społeczności stacje będą zaaktualizowane A po co aktualizować stację w edytorze przy założeniu że to będzie możliwe jak na 99,999999% nie zagrasz na tej stacji na multiplayer. A na single nie masz trybu nastawni? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbulator Posted August 6 Share Posted August 6 Zdecydowanie wolę żeby w grze był Rzeszów Główny w stanie z 2018r. czyli z nastawnią kostkową niż z teraźniejszą - komputerową. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadio40 Posted August 6 Share Posted August 6 Oby kiedy były TYLKO komputerowe nastawnie ( chociaż do kostkowych nic nie mam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbynak Posted August 7 Share Posted August 7 10 godzin temu, Arkadio40 napisał(a): Oby kiedy były TYLKO komputerowe nastawnie ( chociaż do kostkowych nic nie mam ) Na szczęście nigdy się to nie stanie, co więcej w końcu może się doczekamy mechanicznych 🥹 A to spowoduje "demontaż" urządzeń komputerowych na Sosnowcu Południowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan kura Posted August 7 Share Posted August 7 13 godzin temu, Arkadio40 napisał(a): Oby kiedy były TYLKO komputerowe nastawnie ( chociaż do kostkowych nic nie mam ) Pffft. Miłego czekania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts