PL_Andrev Posted Monday at 10:39 AM Posted Monday at 10:39 AM W dniu 19.04.2025 o 11:34, KOlorowy napisał(a): Jedyne co mnie w tym wszystkim trochę zaskakuje to brak ogłoszenia KONKRETNEJ daty wypuszczenia dodatku. Minęła połowa kwietnia, zbliżamy się powolutku do końca, a tutaj cisza. Skłaniam się ku przypuszczeniu, że może być podobnie jak w przypadku Krakowa. Są opóźnienia i będą dłubać przy tym do ostatniej chwili Oby nie - takie akcje zwykle skutkują tym, że coś nad czym pracują nie zostanie przetestowane i finalnie nie zatrybi. Albo się - nie daj Boże - dysk zepsuje z ostatnim przetestowanym buildem... A swoją drogą, co według Ciebie co przeszkadza aby nie podać terminu jako 30 kwietnia? 1
PL_Andrev Posted Monday at 10:45 AM Posted Monday at 10:45 AM W dniu 19.04.2025 o 20:40, KOlorowy napisał(a): Jestem również w gronie tych osób, które cieszyły się z poprawy komunikacji z graczami - jest to fakt niezaprzeczalny, jednak nie mówię, że ta komunikacja wygląda tak, jak powinna. Z drugiej strony można mieć pretensje, że informacje o testowym umożliwieniu dyżurnym podawania sygnalizacji manewrowej (w celu chociażby organizacji wspólnej zabawy) ogranicza się wyłącznie do wąskiej grupy wtajemniczonych. 4
KOlorowy Posted Monday at 12:50 PM Posted Monday at 12:50 PM 2 godziny temu, PL_Andrev napisał(a): Oby nie - takie akcje zwykle skutkują tym, że coś nad czym pracują nie zostanie przetestowane i finalnie nie zatrybi. Albo się - nie daj Boże - dysk zepsuje z ostatnim przetestowanym buildem... A swoją drogą, co według Ciebie co przeszkadza aby nie podać terminu jako 30 kwietnia? Ależ można! Może zostać dodatek wydany i 30 kwietnia, ALE niech to będzie już znana i oficjalna data (trzymanie tego w tajemnicy do ostatniej chwili, nie jest dobre i jasno to pokazuje, jakie nastroje panują wśród graczy). 2 godziny temu, PL_Andrev napisał(a): Z drugiej strony można mieć pretensje, że informacje o testowym umożliwieniu dyżurnym podawania sygnalizacji manewrowej (w celu chociażby organizacji wspólnej zabawy) ogranicza się wyłącznie do wąskiej grupy wtajemniczonych. Można, ale ja nie zamierzam, bo nie ogranicza się to wyłącznie do wąskiej grupy wtajemniczonych. Każdy może wejść na INT9 (chyba nie pomyliłem serwera) i pobawić się manewrami (polecam, niezła frajda) 1 1
PL_Andrev Posted Wednesday at 05:23 AM Posted Wednesday at 05:23 AM W dniu 21.04.2025 o 14:50, KOlorowy napisał(a): Każdy może wejść na INT9 (chyba nie pomyliłem serwera) i pobawić się manewrami (polecam, niezła frajda) To prawda. Ale nie każdy wie że jest taka możliwość - na forum ani słowa o takiej możliwości, a niektórzy korzystają tylko z forum. 1 4
misiek_131415 Posted Wednesday at 04:56 PM Posted Wednesday at 04:56 PM 11 godzin temu, PL_Andrev napisał(a): To prawda. Ale nie każdy wie że jest taka możliwość - na forum ani słowa o takiej możliwości, a niektórzy korzystają tylko z forum. Od dawna to forum to jest tylko po to żeby pobrać scenariusze od społeczności lub zgłosić błąd w grze.. Wszystko co ważne dla graczy dzieje się na discord. Będzie warsztat steam to pies z kulawą nogą tu nie zajrzy. 2 5
tommy99991 Posted yesterday at 09:10 AM Posted yesterday at 09:10 AM (edited) W dniu 18.04.2025 o 17:55, MALECKI napisał(a): Kolego, ja rozumiem, że jesteś tu od niedawna Na forum może i tak, w SR praktycznie od początku pierwszych playtestów 😉 I ok, zgodzę się ze apropo wyjścia z EA można delikatnie zarzucić iż powinno się to trochę profesjonalniej odbyć tak wcześniej wielkimi literami gracz był informowany o grze w fazie testowej early access i akceptacji umowy podczas kupna (czyli w skrócie kuma o co chodzi i bierze wszystko na klate :D) a tak owa faza nigdy nie wiadomo w którą stronę pójdzie. Edited yesterday at 09:17 AM by tommy99991
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now