Guest Posted October 29, 2024 Posted October 29, 2024 (edited) 18 minutes ago, Conrad said: Za to konkurencja ma się wyśmienicie 😄 Skoro już manipulujesz to mogłeś pokazać screen z TSW2 gdzie jest 50 osób, po co ograniczać się do TSW4? Wyniki najnowszej częsci: Edited October 29, 2024 by Bazinga
MALECKI Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Jak dla mnie, ratunkiem dla tej gry byłoby oddanie jej fanom. Jest szansa, że przy dobrym edytorze powstałoby coś w rodzaju ETS 2, chociaż pewnie o mniejszym zasięgu. Wiadomo, że ETS 2 żyje głównie z tego, że fani rozbudowali mapy, a i producentowi sporo skapnęło z tego, że ludzie kupują podstawę i firmowe dodatki. 1
KOlorowy Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 50 minut temu, MALECKI napisał(a): Jak dla mnie, ratunkiem dla tej gry byłoby oddanie jej fanom. Jest szansa, że przy dobrym edytorze powstałoby coś w rodzaju ETS 2, chociaż pewnie o mniejszym zasięgu. Wiadomo, że ETS 2 żyje głównie z tego, że fani rozbudowali mapy, a i producentowi sporo skapnęło z tego, że ludzie kupują podstawę i firmowe dodatki. Czy da się uratować tę grę? Tego nie jestem pewien, ALE jest właśnie kilka wyjść. Jedna z opcji to taka, którą kolega zaproponował. Druga, to całkowita zmiana (o 180 stopni) dotychczasowej polityki prowadzonej przez Panów z SimRaila, na co składa się kilka aspektów, które zostały wymienione w tym temacie. Każdy miesiąc zwłoki przy aktualnej polityce jest działaniem na niekorzyść owego produktu i jego przyszłości 1
LycanAnanas Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Simrail dostanie jeden update i jedno DLC i koniec. MUSI bo inwestorzy. Pamiętajcie, że to spółka aukcyjna. Tu nie chodzi o nas, a o akcjonariuszy. Oni się wkurzą jak nie wypełnią obietnic wyjścia z EA oraz DLC z Łodzią bo nie będzie się sprzedawać wiec nie będzie dochodów. Proste. Jesteśmy pionkami które kupują generując dochód. 1
PeVoo Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Witam kolegów współtowarzyszy niedoli simrailowej 😉 Trochę mnie nie było (ładne parę stron - jak widzę wszystko po staremu 😩), ale oprócz tego, że byłem bardzo zajęty, to jeszcze prowadziłem prace nad optymalizacją i automatyzacją swojego życia, bo wiecie rozumiecie, wyszło nowe Factorio i to teraz całe moje życie jest. 😛 The factory must grow! ✌️ A tak na serio, to proponuję wrzucić na luz i po prostu porzucić wszelkie nadzieje (ci którzy tu wchodzicie nadal jeszcze) i zająć się czymś innym, bo nic tak nie boli jak bezustanne czekanie i odliczanie dni i niespełnionych obietnic. Jak będzie to będzie (już wiemy przecież, wywnioskowaliśmy, że wyciągnęli im wtyczkę, odcięli kurek z kasą lub przenieśli do robienia nowych trailerów dla PlayWay, więc robią na 10% zaplanowanej prędkości albo i gorzej, nie ma co się łudzić że coś będzie szybko). I tak nic nie zmienimy bo wielokrotnie pokazali, że mają nas w pompie. A jak nawet sami deweloperzy nie mają, to przynajmniej szefostwo ma i zabroniło im się do nas zbliżać i puścić jakiejkolwiek pary z gęby (więc patrzą na to co się tu dzieje i płaczą po kątach, że nic nie mogą z tym zrobić, co tylko ich jeszcze bardziej demotywuje do roboty). Lepiej się kiedyś mocno pozytywnie zaskoczyć niż czekać i codziennie wkurzać i rozczarowywać. A jeśli wtedy forum, społeczność i gra umrą śmiercią naturalną poprzez zamilczenie, to może wtedy zrozumieją swój błąd braku komunikacji i traktowania nas jak wroga i zaczną być mili i się starać. Miejmy nadzieję, że będzie to ZANIM dorobią się całej bandy hejterów jak Dovetail (z tego co widziałem to jeden oficjalny już tu jest - prawda @simrail_hejter? 😉). Jak zajmiecie się przykładowo takim Factorio, to macie bite 200 godzin grania (lub CZEKANIA) wyjęte z życia (tzn. tyle to było przedtem, bo teraz (oprócz darmowej wersji 2.0 która mocno zmienia rozgrywkę) dodali nowe planety po tym jak już się spędzi te 200 godzin za pierwszym razem żeby przejść pierwszą i zbudować rakietę żeby się z niej uwolnić, także będzie co robić, coś czuję - bo sam jeszcze nie doszedłem do robotów logistycznych nawet w tej grze od nowa). Uprzedzam tylko, że od tego można stracić żonę z dziećmi i pracę, bo możecie zapomnieć, że one istnieją (były takie przypadki, są opisane w recenzjach na Steamie - sam też jak włączę to zwykle kończę o około 5 godzin później niż planowałem i zwykle zawalam przy okazji nockę, także osobiście polecam ustawianie budzika (i NIE wyłączanie go dopóki nie wyłączycie gry) oraz włączenie wyświetlania realnego zegara w rogu ekranu gry - bo w swojej szczodrości wspaniałomyślnie dali nawet i taką genialną opcję - trochę to czasem pomaga). Zanim to skończę, to akurat pewnie wyjdzie ta nieszczęsna aktualizacja następna i będzie coś nowego do pogrania tutaj - i wszyscy będą zadowoleni. Mam tylko nadzieję, że jak wyjdzie coś płatnego znowu, to będzie to PRZED GTA6, bo wtedy wszyscy będą spłukani już, w tym ja 😛 (a potem znowu będą setki jeśli nie tysiące godzin tam spędzone więc nie będzie czasu albo wręcz przegapię to wielkie wydarzenie, bo wiecie, co GTA to GTA - w końcu najlepsza gra na świecie, napierdzielałem w to od jedynki w 2D, którą zresztą przeszedłem całą, a łatwe to to nie było, w dodatku mój komp wyrabiał tylko kilka FPSów na tym chwilami - stare dobre czasy, kiedy to każdy rok przynosił gigantyczny przełom technologiczny i kompletnie nową jakość w grach (najpierw Wolf 3D, potem Doom i Heretic, potem Duke Nukem 3D, a potem Quake - porównajcie sobie jak się różniły w grafice), dziś prawie nie widzę różnicy między grami nowymi, a tymi sprzed X lat, czego zresztą GTA5 jest najlepszym przykładem - dyszka mu stuknęła już, a ludzie nadal grają i nadal się trzyma świetnie na Steamie - którego kiedyś zresztą nie było, bo gry się KUPOWAŁO i POSIADAŁO na własność (co oznacza też prawo do jej sprzedaży i pożyczania komu chcesz kiedy się znudzi, nawet za kasę), a nie WYPOŻYCZAŁO i to BEZ GWARANCJI, że ktoś nam naszą licencję nagle odbierze z byle powodu lub zbanuje nam konto za jakieś nieporozumienie i tyle po waszej kasie, potencjalnie nawet tysiącach dolarów). Także Brave New World już tu jest. Pozdrawiam! 🙃 1 2 1
KOlorowy Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 6 godzin temu, PeVoo napisał(a): Witam kolegów współtowarzyszy niedoli simrailowej 😉 Trochę mnie nie było (ładne parę stron - jak widzę wszystko po staremu 😩), ale oprócz tego, że byłem bardzo zajęty, to jeszcze prowadziłem prace nad optymalizacją i automatyzacją swojego życia, bo wiecie rozumiecie, wyszło nowe Factorio i to teraz całe moje życie jest. 😛 The factory must grow! ✌️ A tak na serio, to proponuję wrzucić na luz i po prostu porzucić wszelkie nadzieje (ci którzy tu wchodzicie nadal jeszcze) i zająć się czymś innym, bo nic tak nie boli jak bezustanne czekanie i odliczanie dni i niespełnionych obietnic. [...] Nadzieje na jakiekolwiek pozytywne zmiany porzuciłem dawno i "wrzuciłem na luz". Z resztą, skoro mowa o grach to dałem SimRailowi dłuższy czas odpocząć i w miarę możliwości ogrywałem kilka innych tytułów, takich jak jak Red Dead Redemption 2, Satisfactory, Wiedźmina 3 ze wszystkimi dodatkami (po raz pierwszy z resztą w życiu), Hearts of Iron IV, czy niszową grę Polskiego studia - UBOAT (i wiele wiele innych). Po jakimś czasie (liczonym w miesiącach) wróciłem do SimRaila i jednego tej grze nie można odmówić, a mianowicie klimatu i dobrej grywalności (pomimo pewnych błędów i niedoskonałości). 1 1 1
misiek_131415 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 14 godzin temu, MALECKI napisał(a): ak dla mnie, ratunkiem dla tej gry byłoby oddanie jej fanom. Jest szansa, że przy dobrym edytorze powstałoby coś w rodzaju ETS 2, chociaż pewnie o mniejszym zasięgu. Wiadomo, że ETS 2 żyje głównie z tego, że fani rozbudowali mapy, a i producentowi sporo skapnęło z tego, że ludzie kupują podstawę i firmowe dodatki. Tylko czy warsztat na steam to będzie dla single czy multi? Bo obawiam się że będziemy tylko dla single dodawać mogli. A cały miód to ten multi jednak. 12 godzin temu, LycanAnanas napisał(a): Simrail dostanie jeden update i jedno DLC i koniec. No nie zgodzę się. Kolejne update ma być wyjście z EA. Potem masz DLC Łódź, DLC Niemcy, DLC USA. Są prace prowadzone z lokomotywą czeską. Na X na początku 2023 ktoś coś bąknął o DLC Austria. Jedno ze zdjęć czeskiej lokomotywy to wg mnie na 100% dworzec kolejowy Hamburg. Więc jest więcej DLC niż jedno. Teraz Simkol robi symulator dla Lotosu. Potencjał na nową trasę lub nowy tabor jest. Dla ŁKA chyba jest symulator Newagu jakiegoś robiony. Masz kolejne DLC. To co ja piszę to wróżenie z kart na podstawie informacji z facebooka i X. Ale potencjał na kilka DLC jest. Wiadomo że to będzie przedział czasowy lata a nie miesiące. Ale będzie. 7 godzin temu, PeVoo napisał(a): A jak nawet sami deweloperzy nie mają, to przynajmniej szefostwo ma i zabroniło im się do nas zbliżać i puścić jakiejkolwiek pary z gęby (więc patrzą na to co się tu dzieje i płaczą po kątach, że nic nie mogą z tym zrobić, co tylko ich jeszcze bardziej demotywuje do roboty). Też mam takie wrażenie po rozmowach na discord. Że chcieliby a nie mogą. Łączę się w bólu i cierpieniu z tymi Panami i Paniami. 7 godzin temu, PeVoo napisał(a): a ludzie nadal grają i nadal się trzyma świetnie na Steamie - którego kiedyś zresztą nie było, bo gry się KUPOWAŁO i POSIADAŁO na własność (co oznacza też prawo do jej sprzedaży i pożyczania komu chcesz kiedy się znudzi, nawet za kasę), a nie WYPOŻYCZAŁO i to BEZ GWARANCJI, że ktoś nam naszą licencję nagle odbierze z byle powodu lub zbanuje nam konto za jakieś nieporozumienie i tyle po waszej kasie, potencjalnie nawet tysiącach dolarów). Mam w szufladzie jeszcze stare gry z Win98. FM 2005 jeszcze mam oryginalny. 20 lat prawie. Tylko czy pograsz w to z nowym windowsem, nowymi sterownikami? Kilka starych gier nie działa już. Teraz planują założyć do kompa napęd cd żeby pograć w stare HoI2. Na płycie mam legalną PL wersję. Na steam nie ma PL. Ciekawe czy zainstaluje się na nowym systemie. Na jakimś starym dysku mam jeszcze OPERACJĘ GLEMB.:)))) Teraz to już dla mnie problem dysk podpiąć bo pewnie kable inne i nie mam przejściówek jak takie są nawet. 1
PL_Andrev Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) 12 godzin temu, LycanAnanas napisał(a): Simrail dostanie jeden update i jedno DLC i koniec. MUSI bo inwestorzy. Pamiętajcie, że to spółka aukcyjna. Tu nie chodzi o nas, a o akcjonariuszy. Oni się wkurzą jak nie wypełnią obietnic wyjścia z EA oraz DLC z Łodzią bo nie będzie się sprzedawać wiec nie będzie dochodów. Proste. Jesteśmy pionkami które kupują generując dochód. Problem tylko w tym że SimRail to tylko poboczny projekt. Ale wypuścili produkt testowy na PC, gra się sprzedała, więc dla mnie pewniak to komplet (łącznie z Krakowem) + EU22 + Łódź także na X/PS. Być może + Zgorzelec + USA. Dlaczego? Bo gramy przez pierwsze 20 minut i chyba każdy z nas był pod wrażeniem efektu "wow" - więc od razu kupuje się "komplet", szczególnie jak będzie promo na Steam. 12 godzin temu, LycanAnanas napisał(a): MUSI bo inwestorzy. Pamiętajcie, że to spółka aukcyjna. Tu nie chodzi o nas, a o akcjonariuszy. Oni się wkurzą (...) Hmm... a patrzyłeś na notowania Disneya czy Ubisoftu? Tam też siedzą inwestorzy (poważni), też pewnie wkurzeni a zmian póki co nie ma. 14 godzin temu, MALECKI napisał(a): Jak dla mnie, ratunkiem dla tej gry byłoby oddanie jej fanom. Jest szansa, że przy dobrym edytorze powstałoby coś w rodzaju ETS 2, chociaż pewnie o mniejszym zasięgu. Wiadomo, że ETS 2 żyje głównie z tego, że fani rozbudowali mapy, a i producentowi sporo skapnęło z tego, że ludzie kupują podstawę i firmowe dodatki. Być może tak będzie, bo nie było słowa o dalszym rozwoju DLC (mimo że podobno EU22 zarobił na siebie w pierwszej dobie), oraz dziwnie cicho o edytorze. Aczkolwiek do własnego multi trzeba: prywatnego serwera, trasy, posterunków sterowania ruchem i integracji sygnalizacji, własnych zasad, rozkład jazdy pociągów. Edited November 1, 2024 by PL_Andrev 1 1
misiek_131415 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 13 minut temu, KOlorowy napisał(a): niszową grę Polskiego studia - UBOAT Warto kupić? Czytałem że to bardziej symulator życia na łodzi niż pływanie i walka.
Guest Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) Od kwietnia nie potrafią wypuścić bugfixa z hamulcami pendolino z produkcji na Steam, a Wy liczycie, że USA czy Zgorzelec zobaczycie. Edited November 1, 2024 by Bazinga
misiek_131415 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 30 minut temu, Bazinga napisał(a): Od kwietnia nie potrafią Wg mnie potrafią tylko ich ktoś blokuje. Ma swój plan i się go trzyma. 1
PL_Andrev Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) 35 minut temu, Bazinga napisał(a): Od kwietnia nie potrafią wypuścić bugfixa z hamulcami pendolino z produkcji na Steam, a Wy liczycie, że USA czy Zgorzelec zobaczycie. (1) Nie że nie potrafią, ale nie chcą. W mojej opinii bugfixy wyjdą razem z Krakowem i Łodzią. (2) Nie liczę - napisałem "być może". Mam pewne wątpliwości co do Zgorzelca i USA, aczkolwiek modelami (Dolnośląskie + Deutsche Bahn + Skoda-163) chwalili się w grudniu zeszłego roku (wiem, nic to nie znaczy). Edited November 1, 2024 by PL_Andrev 2
LycanAnanas Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Trzeba naprawdę być naiwnym aby wierzyć w coś więcej bo nie będzie i tyle. I tak uważam, że jestem optymistą bo mogą to zamknąć, postawić spółkę w stan likwidacji i zamknąć z dnia na dzień serwery. A w małych firmach udziałowcy mają dużo większy wpływ. Pracowałem w takich projektach i wiem jak to jest.. Biznes uber alles i tyle.. 1 1
Marcin Szczecin Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) "The early access phase is coming to the end, next week we will publish date of relase the full version of the game, follow our channels!" Obrali taktykę "Wielkiego wybuchu" To taka trocha ryzykowna strategia - wielu graczy obraziło się na taki styl - cisza, cisza i nagle bum - pełna wersja gry bez wcześniejszych update-ów. Wybaczę jak zrobią to dobrze 😉 Edited November 1, 2024 by Marcin Szczecin 1
KOlorowy Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) 9 godzin temu, misiek_131415 napisał(a): Warto kupić? Czytałem że to bardziej symulator życia na łodzi niż pływanie i walka. Napiszę w ten sposób. Aktualnie wybrałem mniej legalną metodę, jednak zauważyłem, że jest na Steamie przecena i to spora, więc nie wykluczam zakupu. Co do samej gry, odnoszę wrażenie, że twórcy starali połączyć się morską walkę wraz z ukazaniem sposobu w jaki załogi żyły na owych okrętach. Moim zdaniem wyszło nawet nieźle. Musimy "zadbać" (jest to dosyć prosty proces, ale równie ważny i trzeba przykładać do niego należytą uwagę) o załadunek torped (mamy kilka typów i musimy je odblokowywać wraz z postępem), amunicji, wyposażenia (części zamienne, pochłaniacze do wentylatora, czy choćby olej i apteczki), czy zróżnicowanej żywności. Załoga, zamiast być bezkształtnym tłem, dostaje imiona, nazwiska, krótką historię i możliwość (w przypadku oficerów) rozwijania umiejętności, a w przypadku szeregowych podwodniaków - wyłonieniu (to akurat dzieje się automatycznie) wilków morskich (którzy charakteryzują się nerwami ze stali) i możliwość awansowania ich na oficerów. Misje są zróżnicowane, więc znajdą się ciekawe zadania pokroju walki z wrogimi konwojami przekraczającymi 20 statków (eskorta i parowce), montowanie stacji pogodowych na Grenlandii, ale i patrolowaniu danych terenów w zakreślonym obszarze, które kończy się czasem jednym trafieniem samotnego statku transportowego. To tak w skrócie, bo gra jest nawet nieźle rozbudowana. Do tego tytułu wróciłem z dwóch powodów. Pierwszy to podczas czytania książki napisanej przez Großadmirala Karla Dönitza - 10 lat i 20 dni. Pomogła mi zrozumieć pewne rzeczy i sytuacje które zostały odwzorowane w grze, jak i samą charakterystykę ubootwaffe (moim zdaniem, tutaj twórcy mieli ciężki orzech do zgryzienia, żeby wszystko omówić i odkryć przed nami tajniki walki morskiej). Drugi powód to zwyczajna aktualizacja która sprawiła, że gra stała się pełnoprawnym tytułem, a z nią spora (z tego co pamiętam) nowa zawartość, która zrobiła na mnie dobre wrażenie. Tak to widzę. Godzinę temu, Marcin Szczecin napisał(a): "The early access phase is coming to the end, next week we will publish date of relase the full version of the game, follow our channels!" Obrali taktykę "Wielkiego wybuchu" To taka trocha ryzykowna strategia - wielu graczy obraziło się na taki styl - cisza, cisza i nagle bum - pełna wersja gry bez wcześniejszych update-ów. Wybaczę jak zrobią to dobrze 😉 Czas pokazał, że taka taktyka jak i jej pochodne, poniosły całkowite fiasko 🙂 PS: Pojawiły się pytania i odpowiedzi Edited November 1, 2024 by KOlorowy
Guest Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) Quote Q: Na czym polega problem z regularnym wydawaniem patchy zawierających hotfixy zgłoszonych i znanych błędów? A: Ponieważ prace nad grą cały czas trwają, na bieżąco trafiają do kodu źródłowego nowe czy zmienione, nieprzetestowane funkcje, co przy ich wydaniu mogłoby powodować powstanie nowych problemów. Ponadto każdorazowo wydanie aktualizacji wstrzymuje większość prac na kilka tygodni, z uwagi na konieczność uzyskania stabilnej wersji. No tak, bo SimRail to jedyna gra którą trzeba patchować pomiędzy major releasami. Gdyby tylko ktoś wymyślił branche i staging aby oddzielić środowisko dev od produkcyjnego. Quote Q: Czy planujecie powiekszenie studia, zatrudnienie kolejnych developerow aby przyspieszyc tempo prac? A: Tak, po wyjściu gry z early access, na ten moment szkolenie nowych osób tylko spowolniłoby prace. Po wyjściu z EA nie trzeba ich szkolić czy może tempo prac można zwolnić jeszcze bardziej niż jeden update na 7 miesięcy? Generalnie z tego wyjścia z EA to sobie zrobiono doskonałą wymówkę na wszystko - zatrudnimy więcej programistów, jak już gra będzie ukończona 🙂 Swoją drogą wyobraziłem sobie jak knajpa czy wulkanizator zatrudnia dodatkową pomoc po sezonie, bo w trakcie sezonu szkoda czasu na szkolenie nowych pracowników 😉 Ogólnie tak jak myślałem - większość pytań pominiętych, a na resztę odpowiedzi "zobaczymy", "później", "do rozważenia". Takie wyzwanie - spróbujcie znaleźć trzy konkretne odpowiedzi na zadane pytania. Mi się nie udało, pomimo tego, że większość niewygodnych pytań i tak nie została zadana. Edited November 1, 2024 by Bazinga
adamets2 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Czy na moje pytanie: czy wraz z najnowszym update będzie save nie ma odpowiedzi? To moje pytanie było w pierwszej piątce ilości polubień 🙂 Czy przeoczyłem odpowiedź ? 1
mluczak.kutno Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 7 minut temu, adamets2 napisał(a): Czy przeoczyłem odpowiedź ? Nie ma odpowiedzi, nie ma zapisu. Sorry 🙂 Fajnie, że pytania od społeczności wreszcie doczekały się odpowiedzi. Gorzej, że jak już zauważył chociażby kolega @Bazinga odpowiedzi są hmm mało konkretne. A w dodatku mamy takie nieścisłości jak chociażby pytania o tabor. Są jakby dwa, z jednego dowiadujemy się, że w opracowaniu (jak rozumiem przez zewnętrzne studia?) jest wiele modeli taboru, z drugiego zaś dostajemy informacje, że nie wiedzą jaki tabor dodadzą (ale na pewno ten dodany będzie pasował do tras)... To co, zewnętrznym autorom zlecają stworzenie modeli, co do których nie ma pewności dodania do gry? A może Simkol nie wie, co robią te studia? Pewnikiem jest to, że nie będzie Impulsa. Szkoda... 1
adamets2 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) Hmm to jak oni sobie to wyobrażają szczególnie jak wydają na xbox series x gdzie gracze w każdej grze mają save? Przecież bez save to chyba nawet nie dostaną certyfikacji od Microsoft 🙂 Nie ma zresztą odp., że nie będzie tylko nie ma żadnej odpowiedzi. Ale przynajmniej chyba rozwiali ten defetyzm bo część osób już pogrzebało tą grę żywcem, a tu mamy święto zmarłych i okazuje się, że gra żyje i się rozwija i będzie rozwijać... 🙂 Jak wyjdzie na konsole to wtedy już można przestać się martwić o rozwój bo już pójdzie sporo kasy i nakładów sił żeby wypuścić na konsole więc tego nie porzucą moim zdaniem. Edited November 1, 2024 by adamets2 2
KOlorowy Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Jestem może niedorozwinięty, ale...szukałem pytań z serii Pytania i odpowiedzi i nie mogę znaleźć. Ktoś może podesłać link na forum? 1
adamets2 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) A no to jest już nas dwóch bo ja też nie mogę znaleźć 🙂 Misiek mi napisał na priv bo tu nie może 🙂 że na discordzie jest dyskusja o tym save i możliwe są tu jakieś problemy z wdrożeniem tej funkcjonalności. Moja odp. jest taka - trudno... Przeżyję - niech zrobią w tym roku COKOLWIEK nawet te rozkazy pisemne co w ogóle mnie nie interesuje, ale będzie chociaż coś dla społeczności 🙂 Poziom moich oczekiwań spadł z: zwierzątek na poboczu, tramwajów w ruchu Ai i wielu innych rzeczy do "COKOLWIEK" 🙂 To taka ironia przez łzy co napisałem wyżej - bo chyba nie wszyscy zrozumieli joke 🙂 Edited November 2, 2024 by adamets2 1 1
MALECKI Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 10 godzin temu, KOlorowy napisał(a): Jestem może niedorozwinięty, ale...szukałem pytań z serii Pytania i odpowiedzi i nie mogę znaleźć. Ktoś może podesłać link na forum? 2
MALECKI Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Z odpowiedzi twórców wynika, że albo silnik nie nadaje się do tego typu gry, albo kod jest tak poplątany, że wszystko się wysypuje przy próbie modyfikacji. Albo jedno i drugie. Na plus, że trwają prace nad innymi trasami. To jakakolwiek pociecha na tej stypie. 1
Tom_89 Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 12 godzin temu, KOlorowy napisał(a): Jestem może niedorozwinięty, ale...szukałem pytań z serii Pytania i odpowiedzi i nie mogę znaleźć. Ktoś może podesłać link na forum?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now