glina20 Posted January 22 Share Posted January 22 Witam, napotkałem taki oto problem. Po aktualizacji z 21 listopada, jadąc nowymi lokomotywami tj: EU07-005, EU07-082, EU07-92, EU07-174 przy wjeździe do tunelu średnicowego w Warszawie (wjazd na Dworzec Centralny) zawiesza mi się gra. Jadąc w kabinie zawiesza mi się już na wysokości przystanku Warszawa Powiśle a jadąc kamerą "orbitująca" (pozycja"2") zawiesza mi się kiedy lokomotywa wjedzie do tunelu i gra samoczynnie przełączy na kabinę (wtedy następuje zawieszenie się). Dotyczy to zarówno gry na Singleplayer oraz Multiplayer. Ma to miejsce niezależnie od ustawień graficznych (niskie/wysokie). Nadmienię, że problem nie dotyczy z nową lokomotywą EU07-241 (z żółtym czołem). Z kolei jak w trybie Multiplayer jak załączę którąś z wymienionych lokomotyw jak już ma postój na Warszawie Centralnej, to tylko chwilę podziała (jakieś 4 sekudy po załadowaniu) i również się zawiesza.. Czy ktoś już spotkał się z podobnym problemem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 24 SIMRAIL Team Share Posted January 24 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts