wolff88 Posted January 14 Share Posted January 14 EP07/EP08/EU07 po kilku minutach gry całkowicie odłącza zasilanie którego nie się ponownie załączyć, ma ktoś jakieś rozwianie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 18 SIMRAIL Team Share Posted January 18 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolff88 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Długo będzie trzeba czekać na naprawę tego błędu? Nie da się grać.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurson Posted January 20 Share Posted January 20 Co znaczy "odłącza zasilanie"? Może nagraj co masz na myśli, bo sam jeżdżę bardzo dużo siódemkami i ósemkami i nie mam takich problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) A grasz na serwerze, gdzie jest zimowa pogoda? Jeździłeś osobowym czy towarowym? W ostatnim tygodniu dużo jeździłem EU07 na osobowych w warunkach zimowych i przy załączaniu ogrzewania pociągu wywalało przekaźnik nadmiarowy przetwornic i ogrzewania - jest taka czerwona kontrolka obok kontrolki styczników liniowych. Trzeba po prostu wszystkie nastawniki (oprócz kierunku) dać na zero, odblokować ten przekaźnik, ponownie zamknąć wyłącznik szybki i można jechać dalej. Edited January 20 by broniewskijarek 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolff88 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Problem rozwiązany dzięki "broniewskijarek" kłopot sprawia załączone Ogrzewanie , wywalało przekaźnik.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted January 20 Share Posted January 20 No i super. Teraz tylko jest pytanie, jak jeździć zimą z włączonym ogrzewaniem, żeby nie wywalało przekaźnika? Przestawiać na wysoki prąd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted January 20 Share Posted January 20 Wysoki to jak towarem jedziesz o ile się nie mylę ale nie sprawdzałem tego a swego czasu też miałem ten problem i jeździłem z wyłączonym ogrzewaniem po prostu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_89 Posted January 22 Share Posted January 22 Ciekawa rzecz z tym ogrzewaniem. Skoro działa to może kiedyś będzie to mieć zastosowanie i np zimą jazda bez ogrzewania będzie powodować szron na szybach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts