Jump to content

Recommended Posts

Posted

EP07/EP08/EU07 po kilku minutach gry całkowicie odłącza zasilanie którego nie się ponownie załączyć, ma ktoś jakieś rozwianie..

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted

Co znaczy "odłącza zasilanie"? Może nagraj co masz na myśli, bo sam jeżdżę bardzo dużo siódemkami i ósemkami i nie mam takich problemów.

Posted (edited)

A grasz na serwerze, gdzie jest zimowa pogoda? Jeździłeś osobowym czy towarowym? W ostatnim tygodniu dużo jeździłem EU07 na osobowych w warunkach zimowych i przy załączaniu ogrzewania pociągu wywalało przekaźnik nadmiarowy przetwornic i ogrzewania - jest taka czerwona kontrolka obok kontrolki styczników liniowych. Trzeba po prostu wszystkie nastawniki (oprócz kierunku) dać na zero, odblokować ten przekaźnik, ponownie zamknąć wyłącznik szybki i można jechać dalej.

Edited by broniewskijarek
  • I agree 6
Posted

Wysoki to jak towarem jedziesz o ile się nie mylę ale nie sprawdzałem tego a swego czasu też miałem ten problem i jeździłem z wyłączonym ogrzewaniem po prostu

• Like 1
Posted

Ciekawa rzecz z tym ogrzewaniem. Skoro działa to może kiedyś będzie to mieć zastosowanie i np zimą jazda bez ogrzewania będzie powodować szron na szybach.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy