Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam mam 2 sprawę

1. Czy w grze  można zamienić na inny kibelek jak jest??

2  Mam taka propozycje  czy jak np. jadę do Sędziszowa  to można zmienić stronę i wrócić tym samym  pociągiem i Katowicach tak samo mogło być

Posted
50 minut temu, Michał_Wx napisał(a):

A ja też mam sprawę nie musisz się wydzierać na radiu że gotów do odjazdu bo od tego jest kierownik a nie maszynista.

A w czym ci to przeszkadza że ktoś sobie symuluje kierownika pociagu?

• I agree 3
Posted

A to że zamiast normalnie powiedzieć to się wydziera to po pierwsze, a po drugie to w rzeczywistości radio kierownika pociągu ma dużo mniejszy zasięg a nie że ja w Dąbrowie Górniczej słyszę jak drze się że z Katowic odjeżdża. 

• I agree 6
Posted
W dniu 23.12.2023 o 22:57, Michał_Wx napisał(a):

A to że zamiast normalnie powiedzieć to się wydziera to po pierwsze, a po drugie to w rzeczywistości radio kierownika pociągu ma dużo mniejszy zasięg a nie że ja w Dąbrowie Górniczej słyszę jak drze się że z Katowic odjeżdża. 

Ja nie wydzieram tylko może mam głośno radio a jakie nie podoba to zmian  grę mogę mówić gotowego odjazdu bo wszyscy to rb

• I disagree 5
  • Confused 2
  • Haha 2
Posted

Sporo ludzi nadużywa radia, albo całkowicie nie ma pojęcia jak z niego korzystać. W mojej ocenie mówienie "gotów do odjazdu", jakoś nie wpływa na rozgrywkę i nie utrudnia jej innym graczom. Jak na razie, w multi EA nie ma funkcji, która dodaje komunikaty kierownika pociągu, a sporo ludzi pisało, że takowej im brakuje. Natomiast skoro takie zachowanie pośród innych graczy powodują u Ciebie drażliwość, rozwiązanie jest bardzo proste. Wystarczy zmienić serwer, na taki gdzie jest więcej botów, tam Ci nikt nie będzie wrzeszczał. Do zobaczenia na szlaku, pozdro

• I agree 3
Posted
W dniu 25.12.2023 o 15:26, daniel.5555 napisał(a):

Ja nie wydzieram tylko może mam głośno radio a jakie nie podoba to zmian  grę mogę mówić gotowego odjazdu bo wszyscy to rb

Danielu, bez urazy, ale miałem tę /nie/przyjemnoś jechać w twoim pobliżu innym składem w tym samym kierunku od Sędziszowa. W okolicach Olkusza miałem tak dość jazdy, że to szok. Daj sobie spokój z tym "24xxxx gotów do odjazdu". Parę razy od wysokości Sławkowa do Katowic nie mogłem usłyszeć co mi dyżurni chcą przekazać bo ciągle dudniło na maks gotów do odjazdu i gotów do odjazdu. 

Jesteś mechanikiem, a nie kierownikiem pociągu. Jeśli dyżurny poprosi cię konkretnie o podanie gotowości do odjazdu to wykonaj polecenie, ale tylko wtedy. 

To taka prośba do ciebie Danielu. 

• I agree 8
Posted

Przecież macie pod TAB wyciszenie danego gracza, ja sobie od razu wyciszam DR, którzy co minutę bez sensu krzyczą, że wjazd podany na tor 1.

Jak ktoś się wydziera z odjazdami (jeszcze się nie spotkałem) to też sobie wyciszcie, szczególnie jak jedziecie jako mechanik i nie potrzebujecie kontaktu z innymi mechanikami.

• I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy