Igi_PL Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Podczas sesji wycieraczki nie usuwały efektu deszczu z szyb. Po dotarciu do stacji Warszawa Zachodnia, na szybach pojawiły się artefakty związane z deszczem (może symulacja zwiększonych opadów). Jako obejście stosowałem przełączenie widoku, na zewnętrzny i z powrotem z kabiny. SimRail_log_2023-12-10_20-45-17.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 10, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 10, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panpreza Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Miałem coś takiego. restart gry musiał być, bo nic się nie dało zrobić. Już to zgłaszałem perę dni temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 7 godzin temu, panpreza napisał(a): nic się nie dało zrobić. Tak to jest, jak na P4 się oszczędza - tanie pleksi zamiast szyb zespolonych 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japaw Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 W dniu 10.12.2023 o 23:32, Igi_PL napisał(a): Podczas sesji wycieraczki nie usuwały efektu deszczu z szyb. Po dotarciu do stacji Warszawa Zachodnia, na szybach pojawiły się artefakty związane z deszczem (może symulacja zwiększonych opadów). Niestety po tej dużej aktualizacji coś się podziało z wycieraczkami i spryskiwaczami w wielu pojazdach. też miałem przyjemność z tą EU i też to miałem. Nie da się jeździć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej870 Posted January 3 Share Posted January 3 Problem nadal niestety się pojawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts