Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

z tego co wiem uetam ostatnio dodał PWJ EN57 ktory jedzie z sosnowiec maczki przez Dorote Lazy zawiercie na Myszków.

Tak jak w tytule tego wątku na forum, czy jest możliwość dodania  1 EU07 oraz 1 Traxa Luzaka ( LTE ) od Brynowa / Katowic Tow. KTC przez Będzin łazy Zawiercie i do Myszkowa oraz luzaka rowniez w drugą strone?

jak ktos wykolejałby sie to z tego co wiem to teraz system usuwa pociąg ktory wykoleił się oraz  rozwiązuje przebieg kiedy pociąg wykolei się

Na CMK luzaka moim zdaniem nie dodawać  bo tam jeżdżą pendolino i inne szybkie składy pociągów

Równiez kolo Warszawy nie wiem czy dodawać na multi lokomotywe Luzem

Jeśli dałoby rade to w sumie mozna by rowniez jednego luzaka bądz dwa dać na lini Katowice sosnowiec poludniowy juliusz dorota na sędziszow i z powrotem

Pozdrawiam zespół simrail oraz graczy 

Edited by Konder
  • Like 2
Posted
4 godziny temu, Konder napisał(a):

Tak jak w tytule tego wątku na forum, czy jest możliwość dodania  1 EU07 oraz 1 Traxa Luzaka ( LTE ) od Brynowa / Katowic Tow. KTC przez Będzin łazy Zawiercie i do Myszkowa oraz luzaka rowniez w drugą strone?

Gdyby luzaki miały zostać dodane to fajnym sposobem na urozmaicenie tego byłoby żeby lokomotywy były spawnowane losowo tzn. żeby raz jechała siódemka, raz Traxx, raz Dragon w różnych malowaniach. Maszyniści mieliby większy wybór i różnorodność prowadzonych składów na tej trasie, a dyżurni większy realizm bo nie byłoby przejeżdzającego pod nastawnią tego samego Traxxa co godzinę.

• Like 2
  • I agree 1
Posted
3 godziny temu, uetam napisał(a):

Pomyslimy.

MaSZyna Bałtyk na ratunek Mewa BIS.  I leci taki luzak z Brynowa do Zawiercia po TLK jadące z Zawiercia do Maczek:):):) Nie wiem jakie możliwości są obecnie czy siódemkę można tak podpinać. Czy też kibelek leci po drugi kibelek i wracają np na Dańdówkę. Taki luźny spontaniczny pomysł. 

Posted
15 godzin temu, Konder napisał(a):

Na CMK luzaka moim zdaniem nie dodawać  bo tam jeżdżą pendolino i inne szybkie składy pociągów

Kiedyś jeździł chyba Dragon luzak po CMK.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 27.11.2023 o 17:20, uetam napisał(a):

Pomyslimy.

A co np. z podwójnymi luzakami? Fajnie na nastawni by się patrzyło na Cargounit ciągnący loko pkp IC, a na singlu np. z Sosnowca Głównego do Katowic, w Katowicach rozłączyć sprzęg, i loko PKP IC manewrem do wagonów, i dalej scenariusz?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy