Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

z tego co wiem uetam ostatnio doda艂 PWJ EN57 ktory jedzie z sosnowiec maczki przez Dorote Lazy zawiercie na Myszk贸w.

Tak jak w tytule tego w膮tku na forum, czy jest mo偶liwo艣膰 dodania 聽1 EU07 oraz 1 Traxa Luzaka ( LTE ) od Brynowa / Katowic Tow. KTC przez B臋dzin 艂azy Zawiercie i do Myszkowa oraz luzaka rowniez w drug膮 strone?

jak ktos wykoleja艂by sie to z tego co wiem to teraz system usuwa poci膮g ktory wykolei艂 si臋 oraz 聽rozwi膮zuje przebieg kiedy poci膮g wykolei si臋

Na CMK luzaka moim zdaniem nie dodawa膰 聽bo tam je偶d偶膮 pendolino i inne szybkie sk艂ady poci膮g贸w

R贸wniez kolo Warszawy nie wiem czy dodawa膰 na multi lokomotywe Luzem

Je艣li da艂oby rade to w sumie mozna by rowniez jednego luzaka b膮dz dwa da膰 na lini Katowice sosnowiec poludniowy juliusz dorota na s臋dziszow i z powrotem

Pozdrawiam zesp贸艂 simrail oraz graczy聽

Edited by Konder
  • Like 2
Posted
4 godziny temu, Konder napisa艂(a):

Tak jak w tytule tego w膮tku na forum, czy jest mo偶liwo艣膰 dodania 聽1 EU07 oraz 1 Traxa Luzaka ( LTE ) od Brynowa / Katowic Tow. KTC przez B臋dzin 艂azy Zawiercie i do Myszkowa oraz luzaka rowniez w drug膮 strone?

Gdyby luzaki mia艂y zosta膰 dodane to fajnym sposobem na urozmaicenie tego by艂oby 偶eby lokomotywy by艂y spawnowane losowo tzn. 偶eby raz jecha艂a si贸demka, raz Traxx, raz Dragon w r贸偶nych malowaniach. Maszyni艣ci mieliby wi臋kszy wyb贸r i r贸偶norodno艣膰 prowadzonych sk艂ad贸w na tej trasie, a dy偶urni wi臋kszy realizm bo nie by艂oby przeje偶dzaj膮cego pod nastawni膮 tego samego Traxxa co godzin臋.

• Like 2
  • I agree 1
Posted
3 godziny temu, uetam napisa艂(a):

Pomyslimy.

MaSZyna Ba艂tyk na ratunek Mewa BIS.聽 I leci taki luzak z Brynowa do Zawiercia po TLK jad膮ce z Zawiercia do Maczek:):):) Nie wiem jakie mo偶liwo艣ci s膮 obecnie czy si贸demk臋 mo偶na tak podpina膰. Czy te偶 kibelek leci po drugi kibelek i wracaj膮 np na Da艅d贸wk臋. Taki lu藕ny spontaniczny pomys艂.聽

Posted
15 godzin temu, Konder napisa艂(a):

Na CMK luzaka moim zdaniem nie dodawa膰 聽bo tam je偶d偶膮 pendolino i inne szybkie sk艂ady poci膮g贸w

Kiedy艣 je藕dzi艂 chyba Dragon luzak po CMK.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 27.11.2023 o 17:20, uetam napisa艂(a):

Pomyslimy.

A co np. z podw贸jnymi luzakami? Fajnie na nastawni by si臋 patrzy艂o na Cargounit ci膮gn膮cy loko pkp IC, a na singlu np. z Sosnowca G艂贸wnego do Katowic, w Katowicach roz艂膮czy膰 sprz臋g, i loko PKP IC manewrem do wagon贸w, i dalej scenariusz?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy