Jump to content

Powrót Luzaków ( LTE ) do multiplayera

Konder

Recommended Posts

Witam

z tego co wiem uetam ostatnio dodał PWJ EN57 ktory jedzie z sosnowiec maczki przez Dorote Lazy zawiercie na Myszków.

Tak jak w tytule tego wątku na forum, czy jest możliwość dodania  1 EU07 oraz 1 Traxa Luzaka ( LTE ) od Brynowa / Katowic Tow. KTC przez Będzin łazy Zawiercie i do Myszkowa oraz luzaka rowniez w drugą strone?

jak ktos wykolejałby sie to z tego co wiem to teraz system usuwa pociąg ktory wykoleił się oraz  rozwiązuje przebieg kiedy pociąg wykolei się

Na CMK luzaka moim zdaniem nie dodawać  bo tam jeżdżą pendolino i inne szybkie składy pociągów

Równiez kolo Warszawy nie wiem czy dodawać na multi lokomotywe Luzem

Jeśli dałoby rade to w sumie mozna by rowniez jednego luzaka bądz dwa dać na lini Katowice sosnowiec poludniowy juliusz dorota na sędziszow i z powrotem

Pozdrawiam zespół simrail oraz graczy 

Edited by Konder
  • Like 2

4 godziny temu, Konder napisał(a):

Tak jak w tytule tego wątku na forum, czy jest możliwość dodania  1 EU07 oraz 1 Traxa Luzaka ( LTE ) od Brynowa / Katowic Tow. KTC przez Będzin łazy Zawiercie i do Myszkowa oraz luzaka rowniez w drugą strone?

Gdyby luzaki miały zostać dodane to fajnym sposobem na urozmaicenie tego byłoby żeby lokomotywy były spawnowane losowo tzn. żeby raz jechała siódemka, raz Traxx, raz Dragon w różnych malowaniach. Maszyniści mieliby większy wybór i różnorodność prowadzonych składów na tej trasie, a dyżurni większy realizm bo nie byłoby przejeżdzającego pod nastawnią tego samego Traxxa co godzinę.

• Like 2
  • I agree 1

3 godziny temu, uetam napisał(a):

Pomyslimy.

MaSZyna Bałtyk na ratunek Mewa BIS.  I leci taki luzak z Brynowa do Zawiercia po TLK jadące z Zawiercia do Maczek:):):) Nie wiem jakie możliwości są obecnie czy siódemkę można tak podpinać. Czy też kibelek leci po drugi kibelek i wracają np na Dańdówkę. Taki luźny spontaniczny pomysł. 

• 2 weeks later...
W dniu 27.11.2023 o 17:20, uetam napisał(a):

Pomyslimy.

A co np. z podwójnymi luzakami? Fajnie na nastawni by się patrzyło na Cargounit ciągnący loko pkp IC, a na singlu np. z Sosnowca Głównego do Katowic, w Katowicach rozłączyć sprzęg, i loko PKP IC manewrem do wagonów, i dalej scenariusz?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy