COP911 Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Gratulacje dla SIMRAIL za zepsucie gry 1 update'm Nie ma w grze tekstur nie licząc pociągu , jak wielki czarny pokój z ciągnącym sie swiatlem albo przebijającym się swiatlem i powielającym ciągnącym za pociągiem tak to wygląda w nocy ... w dzien jest tak tragicznie ze nawet szkoda wklejac
SIMRAIL Team Sui Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Posted November 22, 2023 Duplikat (i nie są to tekstury). Proszę o dokładną specyfikację komputera (włącznie ze sterownikiem i systemem).
COP911 Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 (edited) Nie wiem co mam w kompie , nie jestem "komputerowcem" po prostu sobie na nim gram itp ( mozecie sie smiac bo i tacy zaraz się znajda mam to gdzies) 🙂 skladany byl pare miesięcy temu więc nie jest stary itp , przed updatem bylo wszystko dobrze , od wczoraj jest tak ... jak widac Znajde kartkę to wam napisze albo wkleje Edited November 22, 2023 by COP911
SIMRAIL Team Sui Posted November 23, 2023 SIMRAIL Team Posted November 23, 2023 9 hours ago, COP911 said: Nie wiem co mam w kompie , nie jestem "komputerowcem" po prostu sobie na nim gram itp ( mozecie sie smiac bo i tacy zaraz się znajda mam to gdzies) 🙂 skladany byl pare miesięcy temu więc nie jest stary itp , przed updatem bylo wszystko dobrze , od wczoraj jest tak ... jak widac Znajde kartkę to wam napisze albo wkleje Raczej proszę spróbować Klawisz Windowsa + R i wpisać: dxdiag. Tam dać "Zapisz wszystkie informacje" i wysłać plik. Na forum da się pliki da się przypiąć jako załącznik do posta.
COP911 Posted November 23, 2023 Author Posted November 23, 2023 Miałem jeszcze dodać jak wygląda dzien A co do specu to napisze wam wieczorem po robocie
stary_ortalion Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 (edited) Nie mam co prawda screenshotow ale u mnie na laptopie 8gen intel+ GTX1050, 12GB RAM (2GB VRAM) dziala plynnie na rozdzielczosci 1080p, na profilu Medium, bez AMD FSR, z TAA. I nawet sie bardzo nie grzeje 😉 (proc nie wiecej jak 40-50%, RAM zuzywa po calosci (nie moge miec nic innego pod spodem oprocz Steama) ale VRAMu wystarcza), limit klatek popchniety na max, 360fps (moj monitor i tak wiecej jak 60 nie wyswietla, wiec to akurat moze byc bez sensu). FSR w ustawieniach medium powoduje ze tekstury wygladaja jak papier scierny (a i ustawienie tekstur na full powoduje wyczerpanie 2GB VRAM i 6GB pamieci wspoldzielonej GPU z CPU, a co za tym idzie zwala program - ale na teksturach jak w profilu medium i TAA wlaczonym wyglada OK i PLYNNIE i stabilnie dziala. A, i dosc szybko sie laduje). Edited November 23, 2023 by stary_ortalion
Recommended Posts