Jump to content

Pociągi rozjeżdżają się na zwrotnicach mimo podanego przebiegu

blazej870

Recommended Posts

Dziś podczas dyżurowania na st. Grodzisk Mazowiecki Pl4 doszło dwa razy do sytuacji w której pociągi pojechały w całkiem innym kierunku, niż było to zaplanowane, podane przez przebieg. Sytuacja z poc. 14131. Podając wyjazd w kierunku Korytowa, poc. na rozjeździe 57 pojechał w kierunku  st. Żyrardów (zrzut ekranu). Druga sytuacja, (numer nie pamiętam, nie mam zrzutu, od razu wyszedłem z posterunku) jadąc z Korytowa miał podany wjazd na tor 2, ale zjechał na 1 prosto na skład towarowy, z prędkością 160 km/h. 

Zrzut ekranu 2023-11-22 211027.png

SimRail_log_2023-11-22_19-27-32.txt

• I agree 2

11 godzin temu, blazej870 napisał(a):

Dziś podczas dyżurowania na st. Grodzisk Mazowiecki Pl4 doszło dwa razy do sytuacji w której pociągi pojechały w całkiem innym kierunku, niż było to zaplanowane, podane przez przebieg. Sytuacja z poc. 14131. Podając wyjazd w kierunku Korytowa, poc. na rozjeździe 57 pojechał w kierunku  st. Żyrardów (zrzut ekranu). Druga sytuacja, (numer nie pamiętam, nie mam zrzutu, od razu wyszedłem z posterunku) jadąc z Korytowa miał podany wjazd na tor 2, ale zjechał na 1 prosto na skład towarowy, z prędkością 160 km/h. 

Zrzut ekranu 2023-11-22 211027.png

SimRail_log_2023-11-22_19-27-32.txt 1.21 MB · 0 pobrań

Oj będę Ci musiał chyba komisję powołać, zwrotniczy Ci pewnie źle przekorbował

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy