blazej870 Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Dziś podczas dyżurowania na st. Grodzisk Mazowiecki Pl4 doszło dwa razy do sytuacji w której pociągi pojechały w całkiem innym kierunku, niż było to zaplanowane, podane przez przebieg. Sytuacja z poc. 14131. Podając wyjazd w kierunku Korytowa, poc. na rozjeździe 57 pojechał w kierunku st. Żyrardów (zrzut ekranu). Druga sytuacja, (numer nie pamiętam, nie mam zrzutu, od razu wyszedłem z posterunku) jadąc z Korytowa miał podany wjazd na tor 2, ale zjechał na 1 prosto na skład towarowy, z prędkością 160 km/h. SimRail_log_2023-11-22_19-27-32.txt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 23, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klawinsky Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 11 godzin temu, blazej870 napisał(a): Dziś podczas dyżurowania na st. Grodzisk Mazowiecki Pl4 doszło dwa razy do sytuacji w której pociągi pojechały w całkiem innym kierunku, niż było to zaplanowane, podane przez przebieg. Sytuacja z poc. 14131. Podając wyjazd w kierunku Korytowa, poc. na rozjeździe 57 pojechał w kierunku st. Żyrardów (zrzut ekranu). Druga sytuacja, (numer nie pamiętam, nie mam zrzutu, od razu wyszedłem z posterunku) jadąc z Korytowa miał podany wjazd na tor 2, ale zjechał na 1 prosto na skład towarowy, z prędkością 160 km/h. SimRail_log_2023-11-22_19-27-32.txt 1.21 MB · 0 pobrań Oj będę Ci musiał chyba komisję powołać, zwrotniczy Ci pewnie źle przekorbował Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 23, 2023 Mamy małe problemy z wydajnością serwerów po nowym patchu. Sytuacja powinna się poprawić po miko-patchu który planujemy na najbliższe dni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts