Corrazone Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Wczoraj jadąc w godzinach wieczornych po aktualizacji, bardzo mocno rzucały się w oczy kwadratowe tekstury dymu z kominów przemysłowych. Ustawienia graficzne: wysokie/ultra ze skalowaniem AMD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 W ogóle ten dym wygląda jak spikselowany meteor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Odpaliłem dzisiaj na singlu scenariusz EN71 z Katowic do Zawiercia i ku mojemu zdziwieniu dym był normalny, a grając wczoraj EN57 Katowice - Sędziszów (zima) rzeczywiście dymy były kwadratowe. W ustawieniach nic nie zmieniałem, wszystko na full. Screenshot z Szopienic, film z wjazdu do Będzina. Simrail 2023.11.23 - 00.02.28.01.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeVoo Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Zostało to najprawdopodobniej naprawione (Pan Szot o tym wspominał) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrazone Posted November 23, 2023 Author Share Posted November 23, 2023 Był dzisiaj hotfix i między innymi to zostało naprawione 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 14 minut temu, Corrazone napisał(a): Był dzisiaj hotfix i między innymi to zostało naprawione 👍 Tak, po dzisiejszej poprawce już jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts