noepoland Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 (edited) Szanowny Zespole SimRail. Czy ktoś mógłby w nocy również pomagać Użytkownikom, biorąc pod uwagę dostępność gry w różnych lokalizacjach, (tam gdzie jest dzień - gdzie indziej noc), ale nie tylko bo inni są tez nocnymi Markami i lubią nocna zabawę a w takim przypadku nie ma możliwości kontynuowania rozgrywki jeżeli pojawi się człowiek który specjalnie psuje atmosferę gry. Oto taki przykład Serwer PL 2 - Użytkownik: cris - STEAM konto: (...)profiles/76561198283203402 Na Zrzucie widać innych uczestników gry, którzy tak czekali i czekali aż w końcu musieli zmienić, serwer i zacząć od początku. Edited May 20, 2023 by noepoland 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 20, 2023 SIMRAIL Team Share Posted May 20, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chad Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 (edited) Ten gracz mógł dopiero wejść na stację by ją rozładować, boty potrafią złapać zawiechę i są osoby które chętnie takie stany naprawiają. Edited May 25, 2023 by Chad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichuZ Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Potwierdzam, ostatnie czyściłem Idzikowice gdzie były wszystkie tory zajęte łącznie z toramami szlakowymi. Myślałem, że ktoś jaja sobie robił, ale dopiero koledzy mnie uświadomili, że tylko bot tam siedział. Także AI też bywa złośliwe 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grandal74 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Trzeba tu wielu graczy (dyżurnych ruchu) pochwalić. Kilka razy byłem świadkiem wzorowej współpracy 2-3 posterunków. Bałagan na godzinę - dwie stania rozładowali w 30 minut. Naprawdę podziwiam ich i szanuję za cierpliwość i zaangażowanie. Przez ich upór w dążeniu do wyjścia z sytuacji udało się dowlec do miejsca docelowego z towarem. Takim graczom trzeba naprawdę dziękować. 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRonnon Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Fajnie chciałbym przejąć taki posterunek 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 2 godziny temu, DonRonnon napisał(a): Fajnie chciałbym przejąć taki posterunek 🙂 Próbuj wcześnie rano - jest duża szansa że coś upolujesz😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts