mariuszrusek1987 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Witam . wczoraj zrobiłem sobie trasę od Katowic w stronę Sędziszowa przez Bukowno , Olkusz itd i zauważyłem ze tamtejszy odcinek jest naszą ,, piętą achillesową " trasa jest i to jest super ale spostrzegłem ze bardzo mało użytkowników porusza sie tą trasą , i taka cisza na radiu . wydaje mi się ze można by pomyśleć żeby stworzyć możliwość dyżurowania na niektórych stacjach większych na tym odcinku , w tunelu można by zrobić posterunek dyżurnego bo na tej właśnie stacji idzie linia w stronę Krakowa można by pomyśleć o nowym odcinku od tunelu do Krakowa miedzy innymi przez stacje Słomniki , Miechów itd .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted April 2, 2023 SIMRAIL Team Share Posted April 2, 2023 W gotowej wersji gry dla graczy będą dostępne wszystkie nastawnie na naszych trasach. Cały czas trwają prace nad dodaniem nowych posterunków ruchu i są one sukcesywnie oddawane do dyspozycji graczy. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masterczulki Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Ja bym tez dodał jakieś postoje TLKom i ICkom, gdyż obecnie jedzie się nimi niczym towarowymi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noremboszka Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 W dniu 2.04.2023 o 23:47, GoppelPL napisał(a): Cały czas trwają prace nad dodaniem nowych posterunków ruchu i są one sukcesywnie oddawane do dyspozycji graczy. Jak już jesteśmy w tym temacie, to jaki status mają aktualnie prace nad urządzeniami mechanicznymi w Sosnowcu Płd.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted April 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted April 6, 2023 Status odłożony na później - Sosnowiec Południowy został dodany w stanie, w jakim jest by usprawnić ruch pociągów przez to wąskie gardło, a prace nad urządzeniami mechanicznymi będą prowadzone po udostępnieniu posterunków ruchu na urządzeniach komputerowych i przekaźnikowych. W ten sposób osiągniemy pełnię doznań z gry w pełni obsadzonych nastawniach na całej trasie, a urządzenia mechaniczne będą swoistą "wisienką na torcie", utrudniającą zabawę dyżurnym. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts